L’AGENCE DE L’EQUERRE

agence-equerre-logo

Contact

L’AGENCE DE L’EQUERRE
Place de l'Equerre 29
1348 Ottignies-Louvain-la-Neuve
Tel.: 010/45.36.69

Klantbeoordelingen over L’AGENCE DE L’EQUERRE

SyndicusKiezen voorzichtigheid !

Heel vaak komen de beoordelingen die u op Google Review vindt van HYPER "tevreden" en "ontevreden" klanten. Dus neem niet zomaar aan wat ze zeggen!

L'Agence De L'Equerre
4.5
Gebaseerd op 26 beoordelingen
powered by Google
Sébastien Van LooSébastien Van Loo
15:26 25 Aug 23
Lijkt responsief.Sinds maart en 29 juni 2023, nog steeds in afwachting van de oproeping en het gevraagde rapport met de rekeningen, naar behoren goedgekeurde rekeningen en met de ondersteunende documenten - en om de lijst van onregelmatige uitgaven te ontvangen die geen deel uitmaken van het onderwerp van beraadslaging door AG van de vorige curator en zijn advocaat, zoals gevraagd door de rechter in haar uitspraak van maart 2023, herinnerend aan de verplichtingen van een zorgvuldige curator.Het bureau werkt in juli en augustus met gesloten kantoren volgens de brief van de manager van het bureau ('We werken uitzonderlijk met gesloten kantoren tijdens deze feestdagen.' E> Sterckendries) (het zou dan in het contract vermeld moeten worden voor transparantie), jammer .
RazvanRazvan
11:52 13 Aug 23
Serieus en zeer professioneel bureau.
marine loop y fraipontmarine loop y fraipont
19:21 22 Mar 23
Bedankt voor je professionaliteit.Ik raad aan 👍🏽
Anne-Sophie CatryAnne-Sophie Catry
18:35 22 Mar 23
Een expertise die bedoeld is om eerlijk en integer te zijn. Aanwezigheid van een kwaliteit van dienstverlening, zowel in reactievermogen, in ondersteuning en in behulpzaamheid!Ik beveel dit bureau zonder aarzeling aan, of het nu gaat om verkoop of verhuur!
Romane BarthélemyRomane Barthélemy
18:33 22 Mar 23
Zeer goed bureau! Ik raad ten zeerste aan! Zeer goed advies, attent, professioneel en responsief!
Vallen DelobelVallen Delobel
21:19 25 Nov 22
Zeer goed bureau. Ik raad aan: professionaliteit, goede communicatie en snelle uitwisselingen!
Rita FenendaelRita Fenendael
22:07 17 Nov 22
Topprofessionaliteit, eerlijke en realistische expertise, hulpvaardigheid die verder gaat dan de simpele verkoop of verhuur, super reactievermogen, we voelen ons echt gesteund in al onze vragen en zeer goed geadviseerd.
js_loader

L’Agence de l’Equerre, gevestigd in Ottignies-Louvain-la-Neuve, is een vastgoedbedrijf dat een breed scala aan vastgoeddiensten aanbiedt, waaronder vastgoedbeheer, verkoop, verhuur en syndicusdiensten. De syndicusafdeling van L’Agence de l’Equerre biedt diensten aan om de mede-eigendom van gebouwen en complexen te beheren.

De syndicusdiensten omvatten het administratief, financieel en technisch beheer van mede-eigendommen. L’Agence de l’Equerre zorgt ervoor dat alle mede-eigenaars op de hoogte worden gehouden van belangrijke informatie over de mede-eigendom, inclusief bijeenkomsten van de mede-eigenaars, beslissingen en andere belangrijke informatie. Daarnaast zorgen ze voor het opstellen van de begroting en rekeningen van de mede-eigendom en het innen van de bijdragen van de mede-eigenaars.

L’Agence de l’Equerre biedt ook technisch beheer aan om ervoor te zorgen dat de mede-eigendommen in goede staat blijven en voldoen aan de wettelijke normen en vereisten. Ze zorgen voor regelmatig onderhoud, herstellingen en renovaties van de gemeenschappelijke ruimtes en installaties van de mede-eigendommen.

De diensten van L’Agence de l’Equerre zijn gericht op het ontzorgen van de mede-eigenaars, zodat ze zich kunnen concentreren op andere belangrijke aspecten van hun leven. Ze bieden een persoonlijke en professionele aanpak voor elk van hun klanten en zijn altijd beschikbaar om te helpen met eventuele vragen of problemen.

Als u op zoek bent naar een betrouwbare en professionele syndicusdienstverlener in Ottignies-Louvain-la-Neuve, dan is L’Agence de l’Equerre een uitstekende keuze. Hun jarenlange ervaring en expertise in vastgoedbeheer maken hen tot een betrouwbare partner voor elke mede-eigenaar.

Contacteer L’AGENCE DE L’EQUERRE