B Syndic

b-syndic-logo

Contact

B Syndic
Rue du Moulin 7
1340 Ottignies-Louvain-la-Neuve
Tel.: 010/41.35.35

Klantbeoordelingen over B Syndic

SyndicusKiezen voorzichtigheid !

Heel vaak komen de beoordelingen die u op Google Review vindt van HYPER "tevreden" en "ontevreden" klanten. Dus neem niet zomaar aan wat ze zeggen!

B Syndic
2.8
Gebaseerd op 6 beoordelingen
powered by Google
Martine PetitMartine Petit
19:41 11 Jul 23
Geen professionaliteit, trustee die zijn verantwoordelijkheden ontvlucht, raad ik niet aan.
Pascale MesmanPascale Mesman
19:25 29 Apr 22
Property manager. Ze beantwoorden vragen. De opvolging is goed geregeld
ph mph m
08:27 25 Aug 21
Hareta HertanuHareta Hertanu
15:52 07 Apr 21
Alex DefêcheAlex Defêche
06:54 25 Nov 20
Kwade trouw tot het einde! Ze vinden voorwendsels om een ​​beetje van de huurwaarborg terug te vorderen, ze weigeren tussenbeide te komen bij buurtproblemen, ze beschuldigen je ervan onbereikbaar te zijn terwijl je aan het werk bent en ze staan ​​zichzelf toe om afspraken te maken met arbeiders bij jou thuis !Het weerhield me ervan trustees op te bouwen!
Michael RousseauxMichael Rousseaux
14:53 04 Feb 18
Syndic alleen daar om geld te nemen en de huurders te beoordelen! Werk zonder waarschuwing aan de huurders en ingehuurde Polen die op zon- en feestdagen werken!!! Respectloze post. Ik walg van zijn volk....
js_loader

B Syndic is een vastgoedbeheerbedrijf dat zich richt op de syndic-sector en actief is in de regio Ottignies-Louvain-la-Neuve en omgeving. Het bedrijf biedt een breed scala aan diensten aan voor zowel mede-eigendommen als individuele eigenaars.

De syndic-diensten van B Syndic omvatten onder meer administratieve taken, financieel beheer, juridisch advies en technisch onderhoud. Het bedrijf zorgt voor het beheer van de gemeenschappelijke delen van de mede-eigendom, zoals het gebouw, de liften en de tuin. Bovendien houdt het zich bezig met het organiseren van de algemene vergaderingen en het opstellen van de bijbehorende verslagen.

B Syndic streeft ernaar om een persoonlijke en professionele service te bieden aan haar klanten en zich te onderscheiden door middel van haar klantgerichte aanpak. Het bedrijf hecht veel belang aan een goede communicatie met haar klanten en streeft naar een transparante en duidelijke communicatie.

Naast syndic-diensten biedt B Syndic ook vastgoedbeheerdiensten aan voor individuele eigenaars. Dit omvat onder meer het beheer van huurcontracten, de opvolging van betalingen en de organisatie van reparaties en onderhoud.

Kortom, B Syndic is een betrouwbare partner voor het beheer van uw mede-eigendom of vastgoed in de regio Ottignies-Louvain-la-Neuve en omgeving. Met haar professionele en persoonlijke aanpak staat het bedrijf garant voor een kwalitatieve dienstverlening op maat van haar klanten.

Contacteer B Syndic