I.G.E. – SYNDIC

eckelmans-logo

Contact

I.G.E. – SYNDIC
Chemin des Sages 7
1348 Ottignies-Louvain-la-Neuve
Tel.: 010/48.36.51

Klantbeoordelingen over I.G.E. – SYNDIC

SyndicusKiezen voorzichtigheid !

Heel vaak komen de beoordelingen die u op Google Review vindt van HYPER "tevreden" en "ontevreden" klanten. Dus neem niet zomaar aan wat ze zeggen!

Eckelmans Immobilier (IGE sa)
2.8
Gebaseerd op 6 beoordelingen
powered by Google
mais onmais on
12:41 20 Jun 23
De lift in gebouw 16 chemin des sages is regelmatig buiten gebruik. 4 keer defect gedurende 8 maanden en reparatietijd elke keer meer dan een maand. Aangezien er maar één lift is, zal ik u niet uitleggen hoe u zich zorgen maakt over het dalen of stijgen van zware lasten. Voor de prijs waarvoor de accommodatie wordt verhuurd, is dit onaanvaardbaar.
Corentin DupontCorentin Dupont
20:29 01 Sep 22
Ze beloven reparatiediensten, enz. die 3 weken duren, en nemen zoveel mogelijk geld van je, een vlek op een muur of een spoor van een vod achtergelaten op een raam tijdens de inventarisatie, rekenen 80 euro, naast een te dure huur , en het moeten betalen van de reparaties waarvoor wij niet verantwoordelijk zijn, dat ze al minimaal 30 euro aan reiskosten 60 euro aan personeel plus de kosten van reparaties belasten. Ik raad dan ook ten zeerste af om via dit oneerlijke bureau te gaan
Slechte service
lucas pierangelucas pierange
10:28 20 Jul 21
Isabelle DalcqIsabelle Dalcq
19:21 23 Mar 21
Sandra MarchettoSandra Marchetto
11:32 18 Jul 19
Zeer prettige gesprekspartner
js_loader

I.G.E. – SYNDIC is een toonaangevende vastgoedbeheerder in Ottignies-Louvain-la-Neuve en omgeving, met meer dan 30 jaar ervaring in het beheer van gebouwen en mede-eigendom. Het bedrijf is onderdeel van de Eckelmans-groep, een bekende en betrouwbare speler in de vastgoedsector in België.

De afdeling syndic van I.G.E. – SYNDIC biedt een uitgebreide dienstverlening op het gebied van mede-eigendom. Het team van deskundige syndici staat klaar om de vereniging van mede-eigenaars bij te staan in alle aspecten van het beheer van hun gebouw. Van administratief beheer tot technisch onderhoud, I.G.E. – SYNDIC biedt een totaalpakket aan diensten om het beheer van het gebouw soepel te laten verlopen.

Het administratieve beheer omvat onder meer het opstellen van de jaarlijkse begroting, het organiseren van de algemene vergadering, het bijhouden van de boekhouding en het opstellen van de nodige documenten. Daarnaast zorgt I.G.E. – SYNDIC ook voor het technisch beheer van het gebouw, zoals het organiseren van het periodieke onderhoud en het opvolgen van eventuele herstellingen.

Het team van I.G.E. – SYNDIC hecht veel belang aan transparantie en open communicatie met de mede-eigenaars. Zij kunnen rekenen op een duidelijk overzicht van de financiële toestand van het gebouw, de planning van de werkzaamheden en de algemene werking van de vereniging van mede-eigenaars.

Dankzij hun uitgebreide expertise en professionele aanpak is I.G.E. – SYNDIC een betrouwbare partner voor het beheer van uw gebouw en de belangen van de mede-eigenaars.

Contacteer I.G.E. – SYNDIC