Forum - Jullie vragen aan een specialist

Een advocaat en een vastgoedmakelaar beantwoorden jullie vragen omtrent mede-eigendom.Heb je een probleem waarvoor je geen oplossing vindt, dan nodigen we je uit de vragen te raadplegen die door andere surfers gesteld werden. Als je je antwoord daar niet vindt, aarzel dan niet het onderstaande formulier in te vullen.

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

De laatste 3 vragen gesteld door surfers

Wie beantwoordt je vragen over mede-eigendom?

Picture of Rémy Olemans

Rémy Olemans

Als advocaat, gespecialiseerd in algemeen onroerend goed recht, bouwrecht, ruimtelijke ordening en milieurecht, kom ik tussen in alle stadia van het leven van een eigendom (aankoop, verkoop, verhuur, beheer, verkrijgen van allerlei vergunningen, renovatie, bouw, enz.), zodat ik een uitgebreide dienstverlening kan bieden aan ieder individu of bedrijf dat op een dag over een eigendom van welke aard dan ook moet beschikken.

Picture of Erwin Barbé

Erwin Barbé

Ik ben een gecertificeerd makelaar (BIV 500 460) en de stichter van een franchisenetwerk van makelaars in Brussel en Henegouwen. Ik startte en beheerde ook een paar jaar een professioneel syndicus voor ik mijn activiteiten verkocht. Vandaag houd ik me vooral bezig met digitaal en ben ik mede-oprichter van SyndicusKiezen.be. Ik zal met plezier je vragen beantwoorden.