IMMOBILIERE GENON

logo-genon

Contact

IMMOBILIERE GENON
Place de l'Equerre 33
1348 Ottignies-Louvain-la-Neuve
Tel.: 0491/36.20.00

Klantbeoordelingen over IMMOBILIERE GENON

SyndicusKiezen voorzichtigheid !

Heel vaak komen de beoordelingen die u op Google Review vindt van HYPER "tevreden" en "ontevreden" klanten. Dus neem niet zomaar aan wat ze zeggen!

Immobilière Genon
2.7
Gebaseerd op 79 beoordelingen
powered by Google
Verbeek JonathanVerbeek Jonathan
17:24 20 Aug 23
Meer dan 7 maanden om een ​​waterlek te vinden en nog steeds geen geldige reparatie!!! Voortdurend vage antwoorden "het volgt zijn beloop" mijn eigendom verslechtert meer en meer muren plafond keukenmeubels... de kosten zullen echter toenemen gezien de traagheid om het te verhelpen! Bovendien is één ster veel te veel!
Delaroy LaurenceDelaroy Laurence
13:49 25 Jul 23
Absoluut geweest! Uiterst dubieuze praktijk! Het is absoluut noodzakelijk om uw borg te controleren op warm water, verwarming, enz.Ik ben niet van plan mezelf te laten gaan!Met vriendelijke groeten
Vincent VinckxVincent Vinckx
10:38 13 Feb 23
Huurwaarborgen dienen binnen twee maanden te worden terugbetaald. We wachten al bijna 6 maanden op onze terugbetaling na een uitstel van een montage voor de gebouwen van Courbevoie. Meerdere mails gestuurd en geen reactie. Ik ben niet de enige persoon die zich in deze situatie bevindt.
Patrice VerswyvelPatrice Verswyvel
15:06 06 Feb 23
Aardig, leuk
m damam dama
09:35 11 Jan 23
Véronique LeceillerVéronique Leceiller
10:39 17 Dec 22
Oneerlijk bureau. Ze proberen op alle mogelijke en denkbare manieren om de aanbetaling niet terug te betalen. Er staat € 600. Ze vinden wat stof boven de kleerkast en het is € 80 schoonmaakkosten (€ 50 + € 30 reiskosten).Toen we aankwamen was het kot vies en hebben we het zelf schoongemaakt. Meubilair ontbrak (bureaustoel en bed). Het duurde een maand om de bureaustoel te ontvangen. Het bed was gedemonteerd en onmogelijk om het in de krappe ruimte van de mezzanine te plaatsen.Het slaapkamerslot heeft nooit gewerkt.We bezorgen het kot in perfecte staat en we recupereren 490 €. (er was 70 € inventariskosten - en ze telden na onderhandelingen een halve schoonmaak 40 €)Absoluut agentschap vermijden. Deze reiniging heeft misschien niet eens bestaan.
Esteban Robles B.Esteban Robles B.
16:07 23 Nov 22
Agentschap om absoluut te vluchten.Geen reactie als je er twee per telefoon nodig hebt, maar betaal de huur slechts een dag te laat en ze herinneren je er graag aan.Ik betaalde een huurwaarborg van € 980 voor een appartement, voor kruimels op een plank en een gedemonteerde deur (ontmanteld, zelfs niet kapot) hebben ze € 570 van mij teruggenomen, dus ik moet € 410 terugkrijgen, wat schandalig is, zo'n vlucht .En dan krijg ik zonder enige uitleg 310€ op mijn rekening terwijl ik een exit inventaris heb getekend met een ander bedrag! Een schande.
Alexis Vander VeldeAlexis Vander Velde
07:13 21 Oct 22
Incompetent, oneerlijk bureau, met betreurenswaardige service die niet eens een ster verdient. Als je een woning wilt huren, raad ik je aan om hun deur niet over te steken en je gang te gaan. En mijn mening lijkt dezelfde te zijn als die van veel andere mensen. Genon, ik zeg NEE.
Julliet MikeJulliet Mike
12:37 19 Aug 21
Wat een verschrikkelijk slecht bedrijf.Bij het bezoek aan het appartement wist de makelaar bijvoorbeeld niet dat er een kelder was. Dit is toch wel een belangrijk detail.Na dat ik verhuisde zou de immo de waarborg en overgave van de energie en watercontracten regelen. Dit is dus totaal niet in orde gekomen. Zo kreeg ik 2 maanden na de verhuis nog altijd de waterfactuur. Ik heb alles zelf moeten regelen. Deze immo weigert te werken en geeft alleen maar loze beloftes. Doe hier aub nooit zaken.Het enige positieve aan deze immo is dat ze vriendelijk zijn. Voor al de rest verdienen ze zelf nog geen 1 ster.Quelle entreprise terriblement mauvaise.Lorsque nous avons visité l'appartement, l'agent immobilier ne savait pas, par exemple, qu'il y avait un sous-sol. Il s'agit d'un détail important.Après mon déménagement, l'agent immobilier s'occupait de la caution et du transfert des contrats d'énergie et d'eau. Cela ne s'est pas produit du tout. J'ai dû tout organiser moi-même. Cette propriété refuse de travailler et ne donne que des promesses vides. S'il vous plaît, ne faites jamais d'affaires ici.Le seul point positif de cette propriété est qu'ils sont sympathiques. Pour tout le reste, ils ne méritent même pas une étoile.
js_loader

IMMOBILIERE GENON, gevestigd in Ottignies-Louvain-la-Neuve, is een onderneming die gespecialiseerd is in het beheer van mede-eigendom. Met haar ervaring en expertise biedt IMMOBILIERE GENON een volledige en gepersonaliseerde dienstverlening aan eigenaars en mede-eigenaars in de regio.

Als professionele syndicus zorgt IMMOBILIERE GENON voor het administratieve, financiële en technische beheer van gebouwen in mede-eigendom. Haar toegewijde team stelt alles in het werk om de goede werking van de mede-eigendom te garanderen, met aandacht voor het evenwicht tussen de belangen van de mede-eigenaars en het behoud van de waarde van het vastgoed.

Dankzij haar professionele aanpak en haar grondige kennis van de geldende wetgeving zorgt IMMOBILIERE GENON voor een transparant en nauwgezet beheer van de rekeningen van de mede-eigendom. Zij zorgt voor de opstelling van voorlopige begrotingen, de verdeling van de lasten en het beheer van oproepen tot storting en onbetaalde rekeningen. Bovendien zorgt zij voor een regelmatige controle van de uitgaven, het opstellen van gedetailleerde verslagen en het organiseren van periodieke algemene vergaderingen.

IMMOBILIERE GENON staat ook in voor het onderhoud van de gemeenschappelijke delen van de gebouwen in mede-eigendom. Zij houdt toezicht op de onderhouds- en reparatiewerkzaamheden, werkt samen met betrouwbare dienstverleners en onderhandelt over de beste tarieven. Het doel is de veiligheid, het comfort en de waarde van de gebouwen te waarborgen.

Tot slot biedt IMMOBILIERE GENON een hoogwaardige klantenservice. Haar team staat ter beschikking om de verzoeken van de mede-eigenaars te beantwoorden, hen te adviseren bij hun stappen en eventuele problemen op te lossen. Zij is voorstander van een open en transparante communicatie en zorgt voor een klimaat van vertrouwen tussen alle betrokken partijen.

Contacteer IMMOBILIERE GENON