Jacquemin Syndic

jamino-logo

Contact

Jacquemin Syndic
Voie du Tram 15
1300 Waver
Tel.: 010/43.54.54

Klantbeoordelingen over Jacquemin Syndic

SyndicusKiezen voorzichtigheid !

Heel vaak komen de beoordelingen die u op Google Review vindt van HYPER "tevreden" en "ontevreden" klanten. Dus neem niet zomaar aan wat ze zeggen!

We hebben op dit moment geen klantenbeoordelingen

Jacquemin Syndic is een toonaangevend vastgoedbeheerbedrijf in Waver en omgeving. Het bedrijf heeft een jarenlange ervaring in het beheren van vastgoed en biedt een breed scala aan diensten aan, waaronder syndicbeheer.

Het syndicbeheer van Jacquemin Syndic richt zich op het beheren van gebouwen en appartementencomplexen in co-eigendom. Het bedrijf biedt een complete service aan, inclusief administratief en financieel beheer, technisch beheer en juridisch advies.

Het administratief en financieel beheer omvat onder meer het opstellen en verzenden van uitnodigingen voor de algemene vergadering, het opstellen van verslagen en het beheren van de boekhouding. Het technisch beheer omvat het organiseren van onderhoudswerken, het controleren van de technische installaties en het opvolgen van de herstellingen. Bovendien staat Jacquemin Syndic altijd klaar om advies te geven over juridische kwesties met betrekking tot het beheer van vastgoed.

Jacquemin Syndic streeft naar een persoonlijke en transparante aanpak bij het syndicbeheer. Het bedrijf werkt nauw samen met de mede-eigenaars en de raad van mede-eigendom om ervoor te zorgen dat aan alle behoeften en vereisten wordt voldaan. Dankzij hun professionele en toegewijde team van medewerkers zorgt Jacquemin Syndic voor een zorgeloos beheer van elk gebouw of appartementencomplex.

Met zijn jarenlange ervaring, kennis en expertise op het gebied van vastgoedbeheer, is Jacquemin Syndic de ideale partner voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare syndicus voor hun gebouw of appartementencomplex in Waver en omgeving.

Contacteer Jacquemin Syndic