FINLEAD

finlead-logo

Contact

FINLEAD
Rue de la Source 14
1300 Waver
Tel.: 010/65.23.39

Klantbeoordelingen over FINLEAD

SyndicusKiezen voorzichtigheid !

Heel vaak komen de beoordelingen die u op Google Review vindt van HYPER "tevreden" en "ontevreden" klanten. Dus neem niet zomaar aan wat ze zeggen!

Finlead Properties
4.0
Gebaseerd op 3 beoordelingen
powered by Google
Tania ManganellaTania Manganella
18:35 19 Jul 21
laslas
13:05 15 May 21
nicole gnicole g
13:35 21 Feb 20
Nieuw makelaarskantoor voor onroerend goed. Beheer van verhuur, verkoop etc.
js_loader

Finlead is een onafhankelijke financiële adviesbureau dat zich richt op het ondersteunen van bedrijven en particulieren in al hun financiële behoeften. Naast de klassieke diensten van een financieel adviseur biedt Finlead ook een breed scala aan vastgoeddiensten aan, waaronder syndic.

Als syndicus is Finlead verantwoordelijk voor het beheer van mede-eigendom in gebouwen, zoals appartementsgebouwen. Ze zorgen voor een goede opvolging van het onderhoud van de gemeenschappelijke delen en het uitvoeren van noodzakelijke herstellingen. Ze beheren de financiën van de mede-eigendom en stellen een budget op voor de gemeenschappelijke kosten. Daarnaast organiseren ze ook de algemene vergadering en staan ze in voor het opvolgen van de beslissingen die daar genomen worden.

Finlead heeft een team van experts die gespecialiseerd zijn in vastgoedbeheer en syndic. Ze zijn goed op de hoogte van de wetgeving en regelgeving die van toepassing is op mede-eigendom en zorgen voor een correcte opvolging hiervan. Door hun jarenlange ervaring en uitgebreide kennis van de vastgoedmarkt kunnen ze elke mede-eigendom op een professionele en efficiënte manier beheren.

Finlead hecht veel belang aan transparantie en open communicatie met alle betrokken partijen. Ze staan altijd klaar om vragen te beantwoorden en problemen op te lossen. Door hun persoonlijke aanpak en hun streven naar klanttevredenheid, zijn ze een betrouwbare partner voor zowel particulieren als bedrijven die op zoek zijn naar een professionele syndicus.

Contacteer FINLEAD