APCYS

urbis-logo

Contact

APCYS
Rue d'Angoussart 78
1301 Waver
Tel.: 04/263.04.44

Klantbeoordelingen over APCYS

SyndicusKiezen voorzichtigheid !

Heel vaak komen de beoordelingen die u op Google Review vindt van HYPER "tevreden" en "ontevreden" klanten. Dus neem niet zomaar aan wat ze zeggen!

We hebben op dit moment geen klantenbeoordelingen

APCYS is een vooraanstaand vastgoedbedrijf gevestigd in Waver. Ze bieden uitgebreide vastgoeddiensten aan, waaronder professioneel syndic-beheer.

Als ervaren syndicus zorgt APCYS voor het efficiënte beheer van mede-eigendommen in Waver en omgeving. Ze nemen de verantwoordelijkheid voor het onderhoud en beheer van de gemeenschappelijke delen van het gebouw, zoals de inkomhal, liften, trappenhuis en andere gedeelde ruimtes. Het doel is om een aangename en goed onderhouden woonomgeving te creëren voor alle mede-eigenaars.

Bij APCYS staan transparante communicatie en een persoonlijke aanpak centraal. Ze streven naar open en duidelijke communicatie met de mede-eigenaars en organiseren regelmatig algemene vergaderingen om belangrijke kwesties te bespreken. Ze zijn altijd beschikbaar om vragen te beantwoorden en advies te geven aan de mede-eigenaars.

Het team van APCYS bestaat uit ervaren professionals met uitgebreide kennis van de wet- en regelgeving met betrekking tot mede-eigendom. Ze blijven voortdurend op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de sector en bieden deskundig advies aan de mede-eigenaars.

APCYS werkt samen met betrouwbare leveranciers en dienstverleners om ervoor te zorgen dat het gebouw goed wordt onderhouden en voldoet aan alle wettelijke vereisten. Ze coördineren onderhouds- en herstellingswerkzaamheden, behandelen verzekeringsaangelegenheden en zorgen voor een efficiënte administratieve opvolging.

Met APCYS als partner voor het syndic-beheer kunnen mede-eigenaars in Waver rekenen op een professionele en betrouwbare dienstverlening. Ze streven naar een vlotte werking van het gebouw en houden rekening met de specifieke behoeften en wensen van de mede-eigenaars.

Contacteer APCYS