DYNAMIC SERVICES

dynamic-logo

Contact

DYNAMIC SERVICES
Chaussée des Collines 58
1300 Waver
Tel.: 010/41.09.32

Klantbeoordelingen over DYNAMIC SERVICES

SyndicusKiezen voorzichtigheid !

Heel vaak komen de beoordelingen die u op Google Review vindt van HYPER "tevreden" en "ontevreden" klanten. Dus neem niet zomaar aan wat ze zeggen!

Dynamic Services
3.9
Gebaseerd op 68 beoordelingen
powered by Google
Tine DedeckerTine Dedecker
11:10 08 Feb 22
Zeer goed georganiseerde syndicus. Professioneel, pro-actief en correct in de opvolging van schadegevallen/herstellingen/... zeldzaam in dit vak!
Thomas MatysThomas Matys
07:39 11 Mar 20
Geen probleem. Ultra professioneel, niets om over te klagen.Altijd attent op uw behoeften en vooral, ze hebben altijd een glimlach. Dienstverlening zoals het hoort.
Een mooi familieverhaal voor dit team ten dienste van zijn klanten.Hun professionaliteit is al die jaren niet bewezen.Goede voortzetting.
CalvinCalvin
22:22 10 Mar 20
Ik heb met verschillende curatoren kunnen werken, en dynamische diensten zijn verreweg de meest professionele, komen altijd hun afspraken na en zijn altijd attent voor hun mede-eigenaars.Bewerken: wat hieronder wordt gezegd, is totaal verkeerd, ik begrijp deze opmerkingen niet.
Yo LaYo La
22:10 10 Mar 20
Goede service. Super responsief. Een waar genoegen om een ​​trustee te hebben die hand in hand werkt. Het is een plezier als makelaar om met u samen te werken
js_loader

Dynamic Services is een toonaangevend bedrijf gevestigd in Waver dat gespecialiseerd is in vastgoedbeheer en syndicdiensten. Met een uitgebreide ervaring in de sector en een team van deskundige professionals bieden ze een complete oplossing voor het beheer van mede-eigendommen.

Als syndicus neemt Dynamic Services de verantwoordelijkheid voor het beheer van mede-eigendommen in Waver en omgeving. Ze zijn goed bekend met de wettelijke vereisten en regelgeving met betrekking tot mede-eigendommen en zorgen ervoor dat alles in overeenstemming is met de geldende wetgeving.

Het syndicbeheer van Dynamic Services omvat een breed scala aan taken. Ze verzorgen de administratieve aspecten van de mede-eigendom, waaronder het organiseren en notuleren van algemene vergaderingen, het bijhouden van de correspondentie en het opstellen van gedetailleerde documentatie.

Op financieel gebied zorgt Dynamic Services voor een transparant beheer van de financiën van de mede-eigendom. Ze stellen een duidelijk budget op en innen de gemeenschappelijke kosten. Ze voorzien ook regelmatige rapportage en overzichten om de mede-eigenaars op de hoogte te houden van de financiële situatie.

Dynamic Services neemt ook het technische beheer van de mede-eigendom op zich. Ze werken samen met betrouwbare leveranciers en aannemers om het gebouw in optimale staat te houden. Ze coördineren onderhoudswerkzaamheden en staan in voor de opvolging van eventuele herstellingen.

Bij Dynamic Services staat klanttevredenheid centraal. Ze streven naar een persoonlijke aanpak en open communicatie met de mede-eigenaars. Ze zijn beschikbaar om vragen te beantwoorden en problemen op te lossen, en ze zetten zich in om een goede relatie op te bouwen met alle betrokken partijen.

Als u op zoek bent naar een professionele en betrouwbare syndicus in Waver, dan is Dynamic Services de juiste keuze. Met hun uitgebreide expertise en toewijding aan kwaliteit en klantenservice, zorgen ze voor een efficiënt en effectief beheer van uw mede-eigendom. Neem contact op met Dynamic Services voor meer informatie over hun syndicdiensten en ontdek hoe ze u kunnen helpen bij het beheren van uw vastgoed.

Contacteer DYNAMIC SERVICES