SA & SA CONSULT

sasaconsult-logo

Contact

SA & SA CONSULT
Chaussée d'Alsemberg 849
1420 Eigenbrakel
Tel.: 02/384.16.13

Klantbeoordelingen over SA & SA CONSULT

SyndicusKiezen voorzichtigheid !

Heel vaak komen de beoordelingen die u op Google Review vindt van HYPER "tevreden" en "ontevreden" klanten. Dus neem niet zomaar aan wat ze zeggen!

Sa & Sa Consult
1.0
Gebaseerd op 1 beoordelingen
powered by Google
david dierickxdavid dierickx
14:46 21 Sep 23
Zeer moeilijk om contact op te nemen.Het lijkt op zijn zachtst gezegd ‘amateuristisch’.
js_loader

Welkom in de wereld van de syndicusdiensten van SA & SA CONSULT, gevestigd in Eigenbrakel. Met een stevige reputatie op het vlak van vastgoedbeheer biedt SA & SA CONSULT professionele oplossingen op maat van de specifieke behoeften van mede-eigendommen.

Als vertrouwenspartner onderscheidt SA & SA CONSULT zich door haar proactieve aanpak en haar streven naar uitmuntendheid. Hun doel is het leveren van superieure syndicusdiensten gericht op het optimaliseren van het beheer en de opwaardering van mede-eigendommen.

SA & SA CONSULT zorgt voor alle administratieve en financiële aspecten van het beheer van een mede-eigendom. Hun ervaren team zorgt ervoor dat algemene vergaderingen worden gehouden, notulen worden opgesteld, budgetten worden beheerd en rekeningen worden bijgehouden, zodat alle wettelijke verplichtingen worden nagekomen.

SA & SA CONSULT hecht veel belang aan een transparante communicatie en beschikbaarheid voor de mede-eigenaars. Hun toegewijde team staat altijd klaar om vragen te beantwoorden, vragen te behandelen en deskundig advies te geven om eventuele problemen op te lossen. SA & SA CONSULT bevordert een open dialoog en stimuleert zo een harmonieuze samenwerking en een vertrouwensrelatie met de mede-eigenaars.

Op het vlak van technisch beheer zorgt SA & SA CONSULT voor een optimaal onderhoud van de gebouwen. Zij zien toe op de regelmatige onderhoudswerkzaamheden, coördineren de nodige herstellingen en verzekeren de kwaliteit van de diensten via hun netwerk van gekwalificeerde professionals. SA & SA CONSULT staat garant voor de gemoedsrust van de mede-eigenaars door technische problemen snel en efficiënt op te lossen.

SA & SA CONSULT biedt ook een gebruiksvriendelijk online platform dat mede-eigenaars gemakkelijk toegang geeft tot belangrijke informatie over hun gebouw, essentiële documenten, financiële rapporten en geplande evenementen. Deze intuïtieve interface vergemakkelijkt de samenwerking tussen de syndicus en de mede-eigenaars en bevordert zo de transparantie en communicatie.

Contacteer SA & SA CONSULT