Olimmo

olimmo-logo

Contact

Olimmo
Rue Saint-Saëns 20
1420 Eigenbrakel
Tel.: 02/387.55.53

Klantbeoordelingen over Olimmo

SyndicusKiezen voorzichtigheid !

Heel vaak komen de beoordelingen die u op Google Review vindt van HYPER "tevreden" en "ontevreden" klanten. Dus neem niet zomaar aan wat ze zeggen!

Olimmo
0.0
Gebaseerd op 0 beoordelingen
powered by Google
js_loader

Olimmo is een toonaangevend vastgoedbedrijf gevestigd in Eigenbrakel. Ze bieden een breed scala aan vastgoeddiensten, waaronder ook syndicusbeheer. Als het gaat om syndicustaken, staat Olimmo bekend om hun professionaliteit, deskundigheid en klantgerichtheid.

Als syndicus neemt Olimmo de verantwoordelijkheid op zich voor het beheer van mede-eigendommen, zoals appartementsgebouwen, residentiële complexen en andere gedeelde eigendommen in Eigenbrakel en omgeving. Hun doel is om een vlotte werking van de mede-eigendommen te garanderen en een aangename leefomgeving voor alle bewoners te creëren.

Olimmo zorgt voor een efficiënt administratief beheer van de mede-eigendommen. Ze organiseren en leiden algemene vergaderingen waarin belangrijke beslissingen worden genomen en communiceren regelmatig met de mede-eigenaars. Daarnaast zorgen ze voor een correcte afhandeling van de administratieve taken, zoals het opstellen van contracten, bijhouden van documentatie en het beheren van de correspondentie.

Op financieel gebied staat Olimmo garant voor een transparant en professioneel beheer van de financiën van de mede-eigendommen. Ze stellen nauwkeurige budgetten op, innen de gemeenschappelijke kosten en zorgen voor een gedetailleerde boekhouding. Door hun grondige aanpak streven ze naar een evenwichtige verdeling van de kosten en een gezonde financiële situatie voor de mede-eigendommen.

Olimmo hecht ook veel belang aan het technisch beheer van de mede-eigendommen. Ze voeren regelmatige controles uit, coördineren onderhoudswerkzaamheden en zorgen ervoor dat alle technische aspecten van het gebouw goed worden opgevolgd. Ze werken samen met betrouwbare leveranciers en aannemers om de kwaliteit en veiligheid van de mede-eigendommen te waarborgen.

Als klantgerichte syndicus streeft Olimmo naar een goede communicatie en relatie met de mede-eigenaars. Ze staan altijd klaar om vragen te beantwoorden, advies te geven en eventuele problemen op te lossen. Hun professionele en persoonlijke aanpak zorgt voor een optimale dienstverlening en tevredenheid van de mede-eigenaars.

Indien u op zoek bent naar een ervaren syndicus in Eigenbrakel, dan is Olimmo de juiste keuze. Neem contact op met Olimmo voor meer informatie over hun syndicusdiensten en ontdek hoe zij kunnen bijdragen aan het efficiënte beheer van uw mede-eigendom.

Contacteer Olimmo