L.A. GERANCE

lagerance-logo

Contact

L.A. GERANCE
Avenue de la Croix Rouge
1420 Eigenbrakel
Tel.: 02/387.10.04

Klantbeoordelingen over L.A. GERANCE

SyndicusKiezen voorzichtigheid !

Heel vaak komen de beoordelingen die u op Google Review vindt van HYPER "tevreden" en "ontevreden" klanten. Dus neem niet zomaar aan wat ze zeggen!

L. A. Gérance sprl
2.9
Gebaseerd op 33 beoordelingen
powered by Google
Maximilien FrancqMaximilien Francq
15:23 17 Sep 23
Bovenkant
Philippe PlatiauPhilippe Platiau
09:56 05 Jul 23
Onberispelijke service en met echte professionaliteit en een bewustzijn aangepast aan de situatie van de sprekers. Meerdere interventies in ons geval en altijd tevreden.
Fabienne DebouvrieFabienne Debouvrie
14:29 11 May 23
Uitstekend beheer van het gebouw waarin ik een appartement heb in Braine L'Alleud. Nooit een probleem gehad, responsief en efficiënt. Ook deze keer vonden ze snel een huurder voor mij: goed advies en zeer goede communicatie. Ik raad ten zeerste aan!
Mari-jo BaertsoenMari-jo Baertsoen
17:49 19 Mar 23
Catherine HebbelinckCatherine Hebbelinck
20:13 23 Oct 22
Zeer betrokken en toegewijd team, raad ik aan!!!
Hajar MellahiHajar Mellahi
11:45 04 Jul 22
Slechtste beheer. Rekent een vergoeding voor niets zonder uitleg. De dame Jennifer is erg onbeleefd en erg arrogant, ze toont vriendjespolitiek. Ik raad het helemaal niet aan, het zijn beschamende charlatán !! Als ik kon, zou ik nul geven!
Marcel Van PieperseelMarcel Van Pieperseel
15:03 28 Jun 22
Als er een beheerder is om de eigenaars en huurders van een gebouw te helpen, moet worden erkend dat L.A. Gérance deze plicht niet nakomt. Was deze SPRL maar van slecht nut ... het zijn ook dieven! De facturen van hun aannemers zijn meer dan dubieus: exorbitant, onterecht, enz.Weet ook dat het leugenaars zijn; als ze je aan de ene kant een bepaalde toespraak houden, zullen ze je aan de andere kant proberen te bedriegen of niet handelen volgens hun beloften.Pas op voor hen en vermijd ze!
Ruvenss from RGWRuvenss from RGW
07:50 06 Nov 21
Dit is het resultaat tot nu toe:Mijn appartement is met 30% in prijs gedaald in vergelijking met de lokale markt vanwege de kosten van deze oplichters. Verkopen of verhuren is een totale nachtmerrie geworden, telkens als de prijzen van de syndicus verschijnen. VERMIJDEN, VERMIJDEN, VERMIJDEN.
Sigma OneSigma One
06:38 30 Jul 19
Slechtste bedrijf ooit... Vermijd deze zwendel ten koste van alles, ze zuigen je leeg, factureren zonder rechtvaardiging, hun maandelijkse vergoeding dekt geen telefoontjes, daarvoor betaal je Extra lol, stickers op je deur voor 500 eur! Lol vermijd dit zwendelbedrijf ten koste van alles
js_loader

L.A. GERANCE is een vooraanstaand vastgoedbeheerbedrijf gevestigd in Eigenbrakel. Ze bieden een breed scala aan vastgoeddiensten, waaronder professioneel syndic-beheer.

Als ervaren syndicus zorgt L.A. GERANCE voor het efficiënte beheer van mede-eigendommen in Eigenbrakel en de omliggende regio. Ze nemen de verantwoordelijkheid voor het onderhoud en beheer van de gemeenschappelijke delen van het gebouw, zoals de inkomhal, liften, trappenhuis en andere gedeelde ruimtes. Hun doel is om een goed onderhouden en aangename woonomgeving te creëren voor alle mede-eigenaars.

Bij L.A. GERANCE staat transparante communicatie hoog in het vaandel. Ze hechten veel belang aan open en duidelijke communicatie met de mede-eigenaars en organiseren regelmatig algemene vergaderingen om belangrijke kwesties te bespreken. Ze zorgen ervoor dat alle mede-eigenaars op de hoogte zijn van de beslissingen en ontwikkelingen met betrekking tot het gebouw.

Het ervaren team van L.A. GERANCE bestaat uit professionals met grondige kennis van de wet- en regelgeving met betrekking tot mede-eigendom. Ze volgen de laatste ontwikkelingen in de sector op de voet en kunnen deskundig advies geven aan de mede-eigenaars.

L.A. GERANCE werkt samen met betrouwbare leveranciers en dienstverleners om ervoor te zorgen dat het gebouw goed wordt onderhouden en voldoet aan alle wettelijke vereisten. Ze coördineren onderhouds- en herstellingswerkzaamheden, behandelen verzekeringsaangelegenheden en zorgen voor een efficiënte administratieve opvolging.

Met L.A. GERANCE als partner voor het syndic-beheer kunnen mede-eigenaars in Eigenbrakel rekenen op een professionele en betrouwbare dienstverlening. Ze streven naar een vlotte werking van het gebouw en houden rekening met de specifieke behoeften en wensen van de mede-eigenaars.

Contacteer L.A. GERANCE