De Leefmilieu Brussel conferenties op het Salon van de mede-eigendom

Bent u een syndicus die geïnteresseerd is in de energierenovatie van gebouwen en de goede werking van energiegemeenschappen? Neem dan deel aan de conferenties die Leefmilieu Brussel organiseert tijdens het Salon van de mede-eigendom!

De Leefmilieu Brussel conferenties op het Salon van de mede-eigendom

Ondersteuning van twee facilitatoren

In Brussel spelen de mede-eigendommen een cruciale rol in de verbetering van de energieprestaties van het gebouwenbestand. Om het comfort van de bewoners te garanderen, de kosten onder controle te houden en de steun van de mede-eigenaars voor het project te krijgen, is een coherente aanpak van de energierenovatie van de mede-eigendommen onontbeerlijk. Daarom biedt Leefmilieu Brussel twee facilitatoren aan op het Salon van de mede-eigendom. Op donderdag 16 november om 14u00 en 15u30 kunt u de conferenties “Energie delen in een mede-eigendom” en “Energierenovatie in mede-eigendommen” bijwonen. De begeleiders van Leefmilieu Brussel staan klaar om u gratis te helpen! Bovendien zal Jean Frippiat, facilitator van Energy Sharing & Communities, zijn ervaring delen en uitleggen hoe het delen van energie in een mede-eigendom kan worden opgezet, aan de hand van concrete Brusselse voorbeelden. Pierre Demesmaecker, Facilitator mede-eigendom, zal laten zien hoe hij mede-eigendom ondersteunt in hun renovatieproces, van de planningsfase tot de uitvoering van de werkzaamheden, vooral gericht op het verminderen van de energiebehoeften.

Hoe kunt u deelnemen aan de Leefmilieu Brussel conferenties?

U hoeft zich alleen maar gratis in te schrijven voor het Salon van de mede-eigendom 2023 om deel te nemen aan deze conferenties!

Goed om te weten: conferenties van Leefmilieu Brussel kunnen deel uitmaken van de permanente vorming van vastgoedmakelaars en -syndicus(onder voorbehoud van aanvaarding door de IPI).

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *