Salon van de mede-eigendom 2023

Het Salon van de mede-eigendom 2023 in België nadert met rasse schreden! Dit jaar vindt het Nationaal Congres van Syndicus plaats op dezelfde dag en op dezelfde locatie. Alle mede-eigenaars, partners, bedrijven en geïnteresseerden zijn welkom.

Salon van de mede-eigendom 2023

Wat is het Salon van de mede-eigendom?

Het Salon van de mede-eigendom is een evenement dat je niet mag missen als je ook maar enigszins geïnteresseerd bent in de wereld van mede-eigendom. Het evenement trekt elk jaar een groot aantal bezoekers, waaronder vastgoedprofessionals en -beheerders, maar ook mede-eigenaars.

Wist u dat? In België beheren ongeveer 6.600 syndici meer dan 90.000 mede-eigendommen. Het Salon van de mede-eigendom 2023 is een unieke gelegenheid om meer te weten te komen over het beheer van uw gebouw!

De Salon van de mede-eigendom is vooral :

  • Een salon speciaal gewijd aan vastgoedbeheerders en mede-eigenaars.
  • Een kans om partners in mede-eigendom te ontmoeten en interactief te netwerken.
  • Een professioneel evenement dat voor iedereen toegankelijk is.
  • Belicht de vele facetten van mede-eigendom.
  • Ontdek de meest invloedrijke organisaties op het gebied van mede-eigendom.
  • Speciale aandacht voor het beheer van mede-eigendom.

Wat vind je op het Salon van de mede-eigendom 2023?

Je vindt er een breed scala aan exposanten die een compleet aanbod aan diensten bieden met betrekking tot alle aspecten van mede-eigendom. Van dakbedekking tot gevels en voordeuren, van accountmanagement tot energie-innovaties en de technische inspecties die nodig zijn, alles komt aan bod.

Bovendien kunt u deelnemen aan seminars, contacten leggen tijdens netwerksessies en uw expertise delen. Tot slot hebben bezoekers de mogelijkheid om gratis juridisch advies in te winnen over onderwerpen als de wetgeving inzake mede-eigendom, het beheer van mede-eigendom en de rol van de syndicus.

Dit jaar wordt op dezelfde dag op de tussenverdieping het Nationaal Congres van Syndicaten gehouden, met conferenties onder leiding van deskundigen uit de sector over onderwerpen die specifiek zijn voor mede-eigendom.

Goed om te weten: toegang tot het Salon van de Mede-eigendom 2023, conferenties en juridisch advies is volledig gratis voor alle bezoekers!

Praktische informatie: Salon van de mede-eigendom 2023

  • Datum: donderdag 16 november
  • Openingstijden: van 9u30 tot 18u30
  • Adres: Paleis Brussel-Expo 10, Belgiëplein 1, 1020 Laken, Brussel
  • Toegangsprijs: de toegang tot de tentoonstelling, de deelname aan het Nationaal Syndicatencongres en de raadpleging van juridische deskundigen zijn volledig gratis.

Schrijf je in als gratis bezoeker van het Salon van de mede-eigendom 2023 en ontmoet alle belangrijke spelers uit de sector van de mede-eigendom!

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *