Verimass Beheer – Parte Groep

Logo Verimass-Parte v4-300

Contact

Verimass Beheer – Parte Groep
Louis Melsensstraat 8
3000 Leuven
Tel.: 016/22.63.25

Klantbeoordelingen over Verimass Beheer – Parte Groep

SyndicusKiezen voorzichtigheid !

Heel vaak komen de beoordelingen die u op Google Review vindt van HYPER "tevreden" en "ontevreden" klanten. Dus neem niet zomaar aan wat ze zeggen!

We hebben op dit moment geen klantenbeoordelingen

Verimass Beheer is een professioneel vastgoedbeheerbedrijf dat in 1993 werd opgericht in Leuven. Het bedrijf heeft zich ontwikkeld tot een volwaardige speler in de vastgoedsector en biedt een uitgebreid scala aan vastgoeddiensten aan, waaronder syndicusdiensten.

De syndicusdiensten van Verimass Beheer omvatten het beheer van gemeenschappelijke delen van appartementsgebouwen, inclusief het onderhoud van het gebouw, de technische installaties en de groene zones. Het bedrijf zorgt ook voor de administratieve taken die bij het beheer van een gebouw komen kijken, zoals het organiseren van algemene vergaderingen, het opstellen van verslagen en het innen van bijdragen van de mede-eigenaars.

Het doel van Verimass Beheer is om mede-eigenaars te ontzorgen en hen te helpen bij het beheer van hun gemeenschappelijke delen. Het bedrijf streeft ernaar om een nauwe samenwerking met de mede-eigenaars tot stand te brengen en hen regelmatig op de hoogte te houden van de lopende zaken. Verimass Beheer hecht veel belang aan transparantie en communicatie, en biedt mede-eigenaars de mogelijkheid om online hun persoonlijke dossier te raadplegen.

Verimass Beheer beschikt over een team van ervaren syndici die de nodige kennis en expertise hebben om elk gebouw efficiënt te beheren. Het bedrijf houdt zich strikt aan de wettelijke verplichtingen en is geregistreerd bij het Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars (BIV).

Als u op zoek bent naar een professionele syndicus voor uw appartementsgebouw, biedt Verimass Beheer een uitgebreid dienstenpakket aan tegen een eerlijke prijs. Het bedrijf staat garant voor een efficiënt beheer van uw gebouw, zodat u zich kunt concentreren op andere belangrijke zaken.

Contacteer Verimass Beheer – Parte Groep