URBANO

urbano-logo

Contact

URBANO
Chaussée de Tervuren 147
1410 Waterloo
Tel.: 085/25.55.56

Klantbeoordelingen over URBANO

SyndicusKiezen voorzichtigheid !

Heel vaak komen de beoordelingen die u op Google Review vindt van HYPER "tevreden" en "ontevreden" klanten. Dus neem niet zomaar aan wat ze zeggen!

URBANO
3.3
Gebaseerd op 8 beoordelingen
powered by Google
Jean DutilleuxJean Dutilleux
19:31 21 Sep 22
François WagnerFrançois Wagner
22:05 19 Mar 22
Syndicus nu gesloten die zijn bedrijf van de ene op de andere dag overdraagt, in handen van een andere grote syndicus ver van Hoei en met onbetaalbare prijzen. Heel erg teleurgesteld
Francine DavidFrancine David
21:19 08 Feb 22
Jennifer HumbletJennifer Humblet
19:17 02 Sep 21
sakaresox ksakaresox k
12:29 31 Mar 21
Richard BoonenRichard Boonen
12:59 27 Jan 20
zeer goede curator
Jean-Claude DuboisJean-Claude Dubois
20:54 18 Dec 19
Syndicus, kan beter
Philippe LeonardPhilippe Leonard
12:55 15 Sep 19
Zeer professionele en eerlijke mensen. Correcte prijzen.
js_loader

Urbano is een toonaangevend syndicusbedrijf gevestigd in Waterloo, dat zich richt op het beheer van mede-eigendommen in de regio Brussel en Wallonië. Het bedrijf biedt een uitgebreid scala aan diensten aan, waaronder administratief, technisch en financieel beheer.

Als professionele syndicus zorgt Urbano voor het dagelijkse beheer van uw mede-eigendom. Het bedrijf heeft een efficiënte aanpak en werkt nauw samen met mede-eigenaars om de belangen van het gebouw en zijn bewoners te behartigen. Urbano zorgt ervoor dat uw mede-eigendom wordt beheerd in overeenstemming met alle wettelijke vereisten en regelgeving, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over administratieve rompslomp.

Urbano biedt een breed scala aan diensten aan, waaronder het opstellen van de jaarrekeningen, het organiseren van de algemene vergaderingen, het onderhoud van het gebouw, het beheer van de technische installaties, het incasseren van bijdragen van mede-eigenaars en nog veel meer. Het bedrijf heeft een team van professionele en ervaren medewerkers die klaarstaan om u te helpen met alle aspecten van het beheer van uw mede-eigendom.

Urbano hecht veel belang aan open en transparante communicatie met mede-eigenaars. Het bedrijf is altijd beschikbaar om vragen te beantwoorden en eventuele zorgen of problemen aan te pakken. Urbano heeft ook een online platform waar mede-eigenaars toegang hebben tot informatie over hun mede-eigendom en waar ze kunnen communiceren met het syndicusbedrijf.

Kortom, Urbano is een betrouwbare en professionele partner voor het beheer van uw mede-eigendom in Brussel en Wallonië. Met een uitgebreid dienstenpakket, een transparante communicatie en een professionele aanpak, kunt u erop vertrouwen dat uw mede-eigendom in goede handen is bij Urbano.