COUET & ASSOCIES

couet-logo

Contact

COUET & ASSOCIES
Chaussée de Tervuren 147
1410 Waterloo
Tel.: 02/738.02.50

Klantbeoordelingen over COUET & ASSOCIES

SyndicusKiezen voorzichtigheid !

Heel vaak komen de beoordelingen die u op Google Review vindt van HYPER "tevreden" en "ontevreden" klanten. Dus neem niet zomaar aan wat ze zeggen!

Syndic Couet & Associés Waterloo
3.6
Gebaseerd op 25 beoordelingen
powered by Google
Fabienne EngelsFabienne Engels
13:49 05 Sep 23
Zeer slechte service en boekhouding. Verkeerde tellingen, ongeloofwaardige verklaringen, te veel belanghebbenden en geen coördinatie daartussen.
virginie Rolandvirginie Roland
08:33 18 May 23
Treurige curator, uiterst arrogant van een manager zonder ervaring, hij weet alles van alles, luistert niet naar zijn klanten, ik vraag me zelfs af of hij weet dat hij een dienstverlener is. De prijs van vergoedingen is exorbitant voor diensten op laag niveau.slechts één advies weglopen.
Roland DewulfRoland Dewulf
10:24 05 Mar 23
let op de betaling van uw facturen door Couet.een factuur verzonden op 9 oktober 2022 werd betaald op 21 februari 2023 na een klacht...
Alain PiquardAlain Piquard
11:17 18 Jan 23
Zeer goede ontvangst
Karine NijlsKarine Nijls
00:14 14 May 22
De service is duur voor de geleverde service, met gebrek aan follow-up, willekeurige facturering en facturering, overdreven uurlijkse diensten, moeilijk toegang tot documenten... en weinig follow-up in het veld. We hadden een andere syndicus in onze oude accommodatie, hij bood een service van een andere kwaliteit en tegen een lagere prijs en zonder te veel te rekenen.
Michel BrabantMichel Brabant
08:11 17 Apr 22
Zeer slechte curator! Bij elke telling fouten. En als ze ontslagen worden door de Raad van Mede-Eigendom, weigeren ze de laatste verklaring te corrigeren onder het voorwendsel dat de accountant heeft getekend...Vrijwel allemaal foutieve dagvaardingen en brieven. E-mail verzonden door kinderen zonder professionaliteit!Kortom, vermijd!
Fernandes TyffanieFernandes Tyffanie
19:17 01 Jul 21
Zeer professionele trustee, ik had de gelegenheid om in contact te komen met mevrouw Ambre en ze beantwoordde al mijn vragen snel en was zeer aangenaam en geduldig. Bedankt, ik raad het aan.
Ludovic GenardLudovic Genard
12:28 19 Feb 21
Couet beheert een gebouw waarin wij een appartement hebben. Onze manager is efficiënt en vriendelijk. Couet heeft een reizend conciërgesysteem opgezet dat handig is bij kleine dringende interventies. De contacten met hen zijn vriendelijk en sympathiek, zowel in directieraden als in algemene vergaderingen.In 16 jaar tijd is dit onze 3e manager bij Couet. Een verandering die niet te wijten is aan enige incompetentie, maar simpelweg aan een pensionering, aan meer verantwoordelijkheid. En elke keer dezelfde efficiënte service.Als alle agentschappen van Couet van dezelfde soort zijn als die van Waterloo, ga er dan heen met je ogen dicht.
js_loader

Op de website van Couët vindt u een breed scala aan diensten op het gebied van vastgoedbeheer, waaronder professioneel syndicusbeheer. Als u op zoek bent naar een betrouwbare en efficiënte syndicus voor uw mede-eigendom, dan bent u bij Couët aan het juiste adres.

Wij bieden een uitgebreid pakket aan diensten aan die u kunnen helpen bij het beheren van uw mede-eigendom op een professionele en betrouwbare manier. Onze syndicusdiensten omvatten onder andere het opstellen en beheren van budgetten, het organiseren van algemene vergaderingen, het uitvoeren van technische controles en het opvolgen van onderhoudswerkzaamheden.

Wij begrijpen dat het beheer van een mede-eigendom een complexe taak is die veel tijd en moeite vergt. Daarom bieden wij een professionele en efficiënte aanpak die ervoor zorgt dat uw mede-eigendom op een verantwoorde en effectieve manier wordt beheerd.

Ons team van ervaren professionals heeft een diepgaande kennis van het vastgoedbeheer en het syndicusbeheer in het bijzonder. Wij zorgen ervoor dat alle eigenaars goed geïnformeerd zijn en dat alle administratie nauwgezet wordt bijgehouden.

Daarnaast bieden wij ook advies en begeleiding bij renovatie- en bouwprojecten. Wij werken samen met ervaren aannemers en architecten om ervoor te zorgen dat uw projecten op een professionele manier worden uitgevoerd.

Als u meer wilt weten over onze syndicusdiensten en hoe wij u kunnen helpen bij het beheer van uw mede-eigendom, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn altijd bereid om uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het vinden van de beste oplossingen voor uw vastgoedbeheer.

Contacteer COUET & ASSOCIES