THINK PROPERTY MANAGEMENT

think-property-logo

Contact

THINK PROPERTY MANAGEMENT
Brusselsesteenweg 287
1980 Zemst
Tel.: 015/61.11.80

Klantbeoordelingen over THINK PROPERTY MANAGEMENT

SyndicusKiezen voorzichtigheid !

Heel vaak komen de beoordelingen die u op Google Review vindt van HYPER "tevreden" en "ontevreden" klanten. Dus neem niet zomaar aan wat ze zeggen!

Think Property Management
2.2
Gebaseerd op 12 beoordelingen
powered by Google
Chantal DewezChantal Dewez
14:16 31 Aug 23
Reageert niet op e-mails en tel en weigert de kostenstaat voor vertrek huurder af te sluiten en de voor de verkoop van het appartement benodigde documenten naar het makelaarskantoor te sturen!Werk nooit met deze trustee!
Karolien CrombezKarolien Crombez
20:20 24 Oct 22
Ze stelen uw geld
Vincent BaetsVincent Baets
06:55 09 Aug 22
De naam syndicus onwaardig. Handelt niet in het belang van de bewoners en is niet in staat om de financiën op een degelijke manier te beheren. 90% van de tijd onbereikbaar en betaalt niet terug.
FREDERIC HAIDONFREDERIC HAIDON
20:53 07 Aug 22
Prox ManProx Man
13:18 01 Jul 22
Eindelijk geen syndicus meer van ons gebouw omdat hij is weggestemd door de meerderheid. De naam syndicus onwaardig. Antwoord niet op mails, foute afrekeningen, neemt telefoon niet op, weet nooit van niks. Enkel factureren kan hij als de beste.Zoek zeker een andere syndicus
Ayline IlyasogluAyline Ilyasoglu
17:00 02 Jan 21
Zeker geen aanrader! Slechte communicatie om niet te zeggen geen, als je problemen hebt dien je ze zelf op te lossen en op te volgen. De meneer beheert in zijn eentje verschillende gebouwen en volgt niets op. ONPROFESSIONEEL! Had het al moeten weten toen ik de eerste drie maanden heb moeten smeken om factuur te moeten ontvangen voor de gemeenschappelijke kosten.
Heidi ButtiensHeidi Buttiens
11:45 10 Oct 19
Geen reactia op mails noch op telefoon. Zeer slechte syndicus.
js_loader

Think Property Management is een vastgoedbeheerder gevestigd in Zemst, gespecialiseerd in het beheer van residentiële en commerciële gebouwen in Vlaanderen en Brussel. Naast de beheeractiviteiten biedt Think Property Management ook advies en ondersteuning aan eigenaars en syndici.

Think Property Management staat voor een persoonlijke en klantgerichte aanpak en streeft ernaar om een optimale dienstverlening te bieden aan haar klanten. Het team van professionals heeft een ruime ervaring in het beheer van vastgoed en heeft een uitgebreide kennis van de verschillende aspecten die hierbij komen kijken.

Op het gebied van syndic beheert Think Property Management een breed scala aan gebouwen, zoals appartementsgebouwen, kantoorgebouwen en gemengde gebouwen. Hun diensten omvatten onder meer het opstellen van budgetten, het beheer van de financiën, het organiseren van de jaarlijkse algemene vergadering, het onderhoud van de gemeenschappelijke delen en het opvolgen van de contracten met leveranciers.

Think Property Management werkt samen met een netwerk van betrouwbare leveranciers en aannemers, waardoor ze snel kunnen handelen bij eventuele problemen en garant staan voor kwalitatief werk.

Bij Think Property Management geloven ze in een transparante communicatie met eigenaars en huurders en zijn ze steeds bereikbaar voor vragen en opmerkingen. Ze streven ernaar om een goede relatie op te bouwen met alle partijen en een duurzame samenwerking op lange termijn aan te gaan.

Kortom, als u op zoek bent naar een professionele en betrouwbare syndicus voor uw gebouw, dan is Think Property Management de ideale partner voor u.

Contacteer THINK PROPERTY MANAGEMENT