Buro Van Eyken

era-logo

Contact

Buro Van Eyken
Brusselsesteenweg 180
1980 Zemst
Tel.: 015/62.11.42

Klantbeoordelingen over Buro Van Eyken

SyndicusKiezen voorzichtigheid !

Heel vaak komen de beoordelingen die u op Google Review vindt van HYPER "tevreden" en "ontevreden" klanten. Dus neem niet zomaar aan wat ze zeggen!

ERA Van Eyken
4.1
Gebaseerd op 45 beoordelingen
powered by Google
Herrman BorgersHerrman Borgers
11:04 27 Sep 23
We hebben via ERA Van Eyken onze woning verkocht, en de begeleiding was vanaf het eerste gesprek met Brenda tot het verlijden van de akte waar Ines aanwezig was heel professioneel en toch ook persoonlijk. Vakkennis, een sterk bedrijf achter hen met krachtige tools. Schitterende foto's ook, die de verkoop zeker positief hebben beïnvloed.Dank voor alles aan het ganse team van ERA Van Eyken !!!
Yilmaz DuranYilmaz Duran
21:00 18 Sep 23
Stijn StoffelsStijn Stoffels
15:00 20 Aug 23
Met voorsprong het slechtste immokantoor in omstreken.Compleet onbetrouwbaar. Spelen onder een hoedje met huisbazen, maken beloftes waarvan achteraf niets van waar blijkt te zijn. Plaatsbeschrijving is van compleet ondermaatse kwaliteit. Als je rectificaties vraagt voeren ze deze gewoon niet door, als je gaat klagen wordt je gewoon wandelen gestuurd.Moest je toch beslissen met deze sjacheraars in zee te gaan, zie dan dat je zeker alles dubbel en trippel checked en zien dat alles, dus elk detail hoe onbeduidend ook, op papier staat want ze zullen je hier op afrekenen.Immokantoor to avoid, er zijn genoeg concurrenten in de buurt die wel hun job serieus nemen.
Heidi Van NeromHeidi Van Nerom
06:13 24 Nov 22
Dieter LuytenDieter Luyten
14:57 04 Oct 22
Vlotte samenwerking zowel aan de aankoop als de verkoopzijde. Steeds duidelijke feedback over de stand van zaken. Aanrader om met dit kantoor te werken!
Marlies CarremansMarlies Carremans
10:19 08 Apr 22
Alleen maar positieve ervaringen met ERA Van Eyken. Thomas Vranckx heeft mij van a tot z geholpen met de administratie omtrent de huur van mijn nieuw appartement. Duidelijke communicatie, vriendelijk en behulpzaam. Dankzij hem hoefde ik mij geen zorgen te maken of alles wel in orde kwam. Aanrader!!!
Liliane ToelenLiliane Toelen
14:10 14 Sep 21
Era Buro van Eyken is echt een aanrader voor iedereen die vastgoed wil verkopen of aankopen. Het is reeds de 3e keer dat ik met dit buro een verkoop en een aankoop deed, en elke keer heel succesvol afgerond. Dikke pluim voor Brenda en ines. Wens jullie nog heel veel succes !
Amrit Van HeersAmrit Van Heers
18:04 02 Dec 20
Voor de aankoop van mijn eerste appartement heeft Ines Van Eyken me enorm goed geholpen. Ze regelde alles zeer professioneel, vlotte en open communicatie en ik kon bij hun steeds terecht voor advies wat zeker een meerwaarde is bij een eerste aankoop. Zeer positieve samenwerking van A tot Z.
Anneleen De CosterAnneleen De Coster
13:58 30 Nov 20
Voor de aankoop van onze nieuwe woning, werden we heel goed geholpen door Ines Van Eyken die de mooie rol opnam tussen ons en de verkopers. Alles verliep zeer professioneel en de communicatie ging vlot. Een aanrader voor wie zijn woning wil kopen of verkopen in de regio !
js_loader

Buro Van Eyken is een vastgoedkantoor in Zemst dat actief is in de verkoop en verhuur van vastgoed. Maar ook voor syndic beheer kan u bij hen terecht.

Het syndic beheer omvat het beheer van de gemeenschappelijke delen van uw gebouw zoals de lift, de trappenhal en de tuin. Buro Van Eyken zorgt voor het onderhoud en de herstellingen van deze delen en staat in voor de syndic administratie zoals het opstellen van de jaarrekening en de begroting. Daarnaast zorgt Buro Van Eyken voor een goed contact tussen de mede-eigenaars en de syndicus en kunnen ze ondersteunen bij de organisatie van de algemene vergadering.

Het team van Buro Van Eyken heeft jarenlange ervaring en expertise in vastgoed en syndic beheer. Ze werken op een professionele en klantgerichte manier om aan uw specifieke behoeften te voldoen. Bovendien zijn ze steeds op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en wetgevingen op vlak van vastgoed en syndic beheer.

Buro Van Eyken biedt u een persoonlijke en transparante aanpak. Ze luisteren naar uw noden en wensen en bieden u op maat gemaakte oplossingen voor uw gebouw en uw mede-eigenaars. Hun doel is om u een zorgeloos en efficiënt syndic beheer aan te bieden, zodat u zich kan focussen op andere belangrijke zaken.

Als u op zoek bent naar een professionele en betrouwbare syndicus voor uw gebouw, aarzel dan niet om contact op te nemen met Buro Van Eyken. Hun team staat klaar om uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van advies en begeleiding op maat.

Contacteer Buro Van Eyken