Syndic Eric Sterkendries

agence-equerre-logo

Contact

Syndic Eric Sterkendries
Rue Sainte Marie 23
1370 Geldenaken
Tel.: 010/45.36.69

Klantbeoordelingen over Syndic Eric Sterkendries

SyndicusKiezen voorzichtigheid !

Heel vaak komen de beoordelingen die u op Google Review vindt van HYPER "tevreden" en "ontevreden" klanten. Dus neem niet zomaar aan wat ze zeggen!

We hebben op dit moment geen klantenbeoordelingen

Sterkendries, Eric is een gerenommeerd vastgoedbedrijf gevestigd in Geldenaken. Ze bieden een breed scala aan diensten, waaronder vastgoedbeheer en syndicusdiensten. Als het gaat om syndicbeheer, staat Sterkendries, Eric bekend om zijn professionaliteit en toewijding aan kwaliteit.

Als syndicus neemt Sterkendries, Eric de verantwoordelijkheid voor het beheer van mede-eigendommen in Geldenaken en omgeving. Ze hebben een grondige kennis van de wet- en regelgeving met betrekking tot mede-eigendommen en zorgen ervoor dat alle aspecten van het syndicbeheer in overeenstemming zijn met de geldende voorschriften.

Sterkendries, Eric zorgt voor een vlekkeloze administratieve afhandeling van de mede-eigendommen. Ze organiseren en notuleren algemene vergaderingen, beheren de correspondentie en zorgen voor gedetailleerde documentatie. Ze werken nauw samen met de mede-eigenaars om ervoor te zorgen dat hun belangen worden behartigd en dat er open communicatie is.

Op financieel gebied zorgt Sterkendries, Eric voor een transparant beheer van de financiën van de mede-eigendommen. Ze stellen budgetten op, innen gemeenschappelijke kosten en bieden regelmatige rapportage aan de mede-eigenaars om hen op de hoogte te houden van de financiële situatie. Ze streven naar een evenwichtige en eerlijke verdeling van de kosten onder de mede-eigenaars.

Sterkendries, Eric staat ook in voor het technische beheer van de mede-eigendommen. Ze coördineren onderhoudswerkzaamheden, zorgen voor de opvolging van herstellingen en werken samen met betrouwbare leveranciers en aannemers om ervoor te zorgen dat het gebouw in optimale staat verkeert.

Klanttevredenheid is een belangrijke pijler voor Sterkendries, Eric. Ze streven ernaar om een persoonlijke en betrouwbare relatie op te bouwen met de mede-eigenaars en bieden een professionele en vriendelijke service. Ze staan altijd klaar om vragen te beantwoorden, problemen op te lossen en de belangen van de mede-eigenaars te behartigen.

Als u op zoek bent naar een ervaren syndicus in Geldenaken, dan is Sterkendries, Eric de juiste keuze. Met hun deskundigheid en betrokkenheid zorgen ze voor een efficiënt en effectief beheer van uw mede-eigendom. Neem contact op met Sterkendries, Eric voor meer informatie over hun syndicusdiensten en ontdek hoe ze u kunnen helpen bij het beheren van uw vastgoed.

Contacteer Syndic Eric Sterkendries