LAHY MARCEL ET CHRISTIAN CONSTRUCTION

Contact

LAHY MARCEL ET CHRISTIAN CONSTRUCTION
Chaussée de Wavre 78
1370 Geldenaken
Tel.: 010/81.58.56

Klantbeoordelingen over LAHY MARCEL ET CHRISTIAN CONSTRUCTION

SyndicusKiezen voorzichtigheid !

Heel vaak komen de beoordelingen die u op Google Review vindt van HYPER "tevreden" en "ontevreden" klanten. Dus neem niet zomaar aan wat ze zeggen!

LAHY MARCEL ET CHRISTIAN CONSTRUCTION is een bouwbedrijf gevestigd in Geldenaken dat zich richt op de bouw van hoogwaardige woningen en appartementen. Het bedrijf is gespecialiseerd in de bouw van nieuwbouwprojecten, zowel residentiële als commerciële, en is ook actief in de renovatie van bestaande gebouwen.

LAHY MARCEL ET CHRISTIAN CONSTRUCTION is al meer dan 40 jaar actief in de bouwsector en heeft door de jaren heen een uitstekende reputatie opgebouwd in het leveren van kwaliteitsvolle bouwwerken. Het bedrijf staat bekend om zijn aandacht voor detail en afwerking, evenals zijn focus op klanttevredenheid.

Naast de bouw van nieuwbouwprojecten is LAHY MARCEL ET CHRISTIAN CONSTRUCTION ook actief in de verkoop van vastgoed, waaronder appartementen, woningen en bouwgronden. Het bedrijf biedt een volledige service aan, vanaf het ontwerp en de bouw tot aan de verkoop en het beheer van vastgoed.

Het bedrijf heeft ook een afdeling die zich richt op de syndic van appartementsgebouwen. Hierbij verzorgt LAHY MARCEL ET CHRISTIAN CONSTRUCTION het beheer van de gemeenschappelijke delen van het gebouw, het opstellen en beheren van het budget, het organiseren van de jaarlijkse algemene vergadering en het opvolgen van de nodige onderhouds- en herstellingswerken.

Door zijn jarenlange ervaring en expertise in de bouwsector is LAHY MARCEL ET CHRISTIAN CONSTRUCTION uitgegroeid tot een betrouwbare partner voor zowel particuliere als professionele klanten. Het bedrijf hecht veel belang aan een persoonlijke aanpak en werkt nauw samen met de klant om aan hun specifieke noden en wensen te voldoen.

Contacteer LAHY MARCEL ET CHRISTIAN CONSTRUCTION