SOGEFI GESTION

sogefi-logo

Contact

SOGEFI GESTION
Chemin de Stoisy 35
1400 Nijvel
Tel.: 067/21.30.06

Klantbeoordelingen over SOGEFI GESTION

SyndicusKiezen voorzichtigheid !

Heel vaak komen de beoordelingen die u op Google Review vindt van HYPER "tevreden" en "ontevreden" klanten. Dus neem niet zomaar aan wat ze zeggen!

Sogefi
2.8
Gebaseerd op 23 beoordelingen
powered by Google
Mariana PuiuMariana Puiu
08:36 04 Sep 23
MaëllitaMaëllita
17:05 30 Aug 23
Olivier MathurinOlivier Mathurin
22:39 26 Feb 23
NoniNoni
05:50 27 Oct 22
Delta WaDelta Wa
00:28 25 Oct 22
Niemand van niemand!!! Reageer niet op e-mails!!!
FloFlo
18:01 11 Feb 22
Sollicitatiegesprek gepland voor 16.30 uur, de baas komt laat aan, gek lachend, bijna dronken omdat ze terugkomt van een restaurant... Het duurde amper 5 minuten, de baas was constant aan het lachen... Niet erg serieus. Ik raad ten zeerste af. Het is op het randje van denigrerend... Accepteer geen interview op vrijdagmiddag, je verspilt je kostbare tijd... Florence A.
Pierre CallebautPierre Callebaut
12:05 27 Aug 21
Super toegewijd team ondanks hun indrukwekkende werklast, onberispelijke e-mailcommunicatie met deze beperkingen in verband met Covid en de verplichtingen van het IPI voor contacten en bezoeken. Blij dat ik al meer dan 15 jaar een paar eigendommen heb toevertrouwd om op afstand te beheren, altijd met adequate oplossingen of aanbevelingen, geen huurwerkloosheid en het plezier om zonder problemen beheerde algemene vergaderingen te volgen - zeldzaam in deze branche!
Leroy RobinLeroy Robin
12:44 12 Feb 20
Zeer professioneel en gewetensvol. Een klein slachtoffer van zijn succes in de responstijd. Aan de andere kant, als u een ernstige zorg in uw gebouw heeft, zijn zij er om u te ondersteunen. Aanbevelen
HOORNAERT CAROLINEHOORNAERT CAROLINE
10:21 23 Nov 19
vergissingen en vergissingen, op te lopen! een beheerder met afwezige abonnees, fouten in de tellingen! geen opvolging, kortom de slechtste curatoren! om u ervan te weerhouden een appartement te kopen!
Roxane HeymansRoxane Heymans
20:49 19 Feb 19
Echt teleurgesteld over de zorg, afspraak voor een bezoek meerdere keren uitgesteld om eindelijk een late agent te hebben die zich niet verontschuldigt en die er niets mee te maken lijkt te hebben (presenteert niet het goede, blijf op zijn mobiel,.. .) echt triest voor de eigenaar die eraan denkt zijn eigendom via deze weg te verhuren...
js_loader

Sogefi Gestion is een professioneel syndicusbedrijf in Nijvel dat zich richt op het beheer van mede-eigendommen in de regio. Het bedrijf biedt een breed scala aan diensten aan, waaronder financieel beheer, administratief beheer, technisch beheer en meer.

Als erkende syndicus zorgt Sogefi Gestion voor het dagelijkse beheer van uw mede-eigendom. Het bedrijf heeft een professionele en efficiënte aanpak en werkt nauw samen met mede-eigenaars om de belangen van het gebouw en zijn bewoners te behartigen. Sogefi Gestion zorgt ervoor dat uw mede-eigendom wordt beheerd in overeenstemming met alle wettelijke vereisten en regelgeving, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over administratieve rompslomp.

Sogefi Gestion biedt een breed scala aan diensten aan, waaronder het opstellen van de jaarrekeningen, het organiseren van de algemene vergaderingen, het onderhoud van het gebouw, het beheer van de technische installaties, het incasseren van bijdragen van mede-eigenaars en nog veel meer. Het bedrijf heeft een team van professionele en ervaren medewerkers die klaarstaan om u te helpen met alle aspecten van het beheer van uw mede-eigendom.

Sogefi Gestion hecht veel belang aan open en transparante communicatie met mede-eigenaars. Het bedrijf is altijd beschikbaar om vragen te beantwoorden en eventuele zorgen of problemen aan te pakken. Het bedrijf heeft ook een online platform waar mede-eigenaars toegang hebben tot informatie over hun mede-eigendom en waar ze kunnen communiceren met het syndicusbedrijf.

Kortom, Sogefi Gestion is een betrouwbare en professionele partner voor het beheer van uw mede-eigendom in Nijvel en omgeving. Met een uitgebreid dienstenpakket, een transparante communicatie en een professionele en efficiënte aanpak, kunt u erop vertrouwen dat uw mede-eigendom in goede handen is bij Sogefi Gestion.

Contacteer SOGEFI GESTION