A.G.E.C.I. – EUROPE

ageci-logo

Contact

A.G.E.C.I. – EUROPE
Chaussée de Charleroi 14
1400 Nijvel
Tel.: 067/21.64.52

Klantbeoordelingen over A.G.E.C.I. – EUROPE

SyndicusKiezen voorzichtigheid !

Heel vaak komen de beoordelingen die u op Google Review vindt van HYPER "tevreden" en "ontevreden" klanten. Dus neem niet zomaar aan wat ze zeggen!

Vangeluwe JenniferVangeluwe Jennifer
13:25 03 Aug 23
Aangenaam attent personeel en veel professionaliteit....
Patrice DelincéPatrice Delincé
06:58 19 Jul 23
Responsief, attent, eerlijk gezegd goed.
manon wattiauxmanon wattiaux
10:18 05 Jul 23
Ghylian GuldemontGhylian Guldemont
10:42 18 Jun 23
Fastenakels ThierryFastenakels Thierry
12:52 15 Jun 23
Van het begin tot het einde van onze uitwisselingen waren efficiëntie, snelheid en professionaliteit essentieel. Alles in een zeer vriendelijke sfeer.
Antoine BlancAntoine Blanc
18:41 29 Apr 23
Ik ben zeer tevreden met dit bureau dat me een onberispelijke service heeft verleend. Het personeel is erg vriendelijk en ik raad dit bureau ten zeerste aan voor elke verkoop of verhuur.
Claes LéaClaes Léa
18:41 29 Apr 23
geweldig bureau!! in de top ! de service is onberispelijk, zowel voor de curator als voor de verkoop van uw eigendom. Ik raad aan !
Hey BahHey Bah
20:11 10 Mar 23
Geweldig bureau! Dank aan Julien voor het luisteren en begrijpen van onze verwachtingen
LucasLucas
17:08 10 Feb 23
Zeer leuk team dat attent is op de klant, professioneel en kwaliteitsservice biedt, raad ik aan.
Gaetan ThibautGaetan Thibaut
09:39 28 Sep 22
Zeer goed agentschap.Een gemotiveerd en dynamisch team om u te helpen bij uw zoektocht of verkoop van een eigendom.De curator is toegankelijk en snel handelend.Dank aan het hele team!
js_loader

A.G.E.C.I. – EUROPE is een gerenommeerd vastgoedbedrijf gevestigd in Nijvel. Ze bieden een breed scala aan diensten op het gebied van vastgoedbeheer, inclusief professioneel syndicbeheer. Met hun jarenlange ervaring en toewijding streven ze ernaar om mede-eigendommen op een efficiënte en effectieve manier te beheren.

Als syndicus neemt A.G.E.C.I. – EUROPE de verantwoordelijkheid voor het dagelijkse beheer van mede-eigendommen in Nijvel en de omgeving. Ze hebben een uitgebreide kennis van de wetgeving en procedures met betrekking tot mede-eigendommen, en ze zetten zich in om ervoor te zorgen dat alle wettelijke vereisten worden nageleefd.

Op administratief vlak zorgt A.G.E.C.I. – EUROPE voor een vlotte afhandeling van alle administratieve taken die gepaard gaan met het beheer van de mede-eigendom. Ze organiseren en notuleren algemene vergaderingen, beheren de correspondentie en zorgen voor een nauwkeurige archivering van belangrijke documenten. Ze bieden ook advies en begeleiding bij het opstellen en handhaven van het huishoudelijk reglement van de mede-eigendom.

A.G.E.C.I. – EUROPE neemt ook het financiële beheer van de mede-eigendom ter hand. Ze stellen een gedetailleerd budget op, verzamelen de gemeenschappelijke kosten en beheren de financiële middelen van de mede-eigendom op een transparante en professionele manier. Ze verstrekken regelmatig rapporten en overzichten aan de mede-eigenaars om hen op de hoogte te houden van de financiële situatie.

Op technisch gebied zorgt A.G.E.C.I. – EUROPE voor het onderhoud en de reparaties van het gemeenschappelijk eigendom. Ze werken samen met betrouwbare leveranciers en aannemers om ervoor te zorgen dat het gebouw in optimale staat wordt gehouden. Ze coördineren ook renovatie- en verbeteringsprojecten in overleg met de mede-eigenaars.

Bij A.G.E.C.I. – EUROPE staat een persoonlijke aanpak centraal. Ze hechten veel belang aan open communicatie en streven naar een goede samenwerking met de mede-eigenaars. Ze zijn bereikbaar voor vragen en opmerkingen en streven ernaar om de belangen van de mede-eigenaars te behartigen.

Als u op zoek bent naar een betrouwbare syndicus in Nijvel, kunt u vertrouwen op de expertise en dienstverlening van A.G.E.C.I. – EUROPE. Neem contact met hen op voor meer informatie over hun syndicbeheer en ontdek hoe ze kunnen bijdragen aan een professioneel en efficiënt beheer van uw mede-eigendom.

Contacteer A.G.E.C.I. – EUROPE