PROCIVIS

procivis-logo

Contact

PROCIVIS
Bois du Foyau 116
1440 Kasteelbrakel
Tel.: 02/253.42.30

Klantbeoordelingen over PROCIVIS

SyndicusKiezen voorzichtigheid !

Heel vaak komen de beoordelingen die u op Google Review vindt van HYPER "tevreden" en "ontevreden" klanten. Dus neem niet zomaar aan wat ze zeggen!

Procivis Sprl
4.0
Gebaseerd op 4 beoordelingen
powered by Google
Daniele RapagnaniDaniele Rapagnani
13:36 19 Oct 22
Trustee zeer beschikbaar klantgericht en die niet schroomt om de handen uit de mouwen te steken om problemen op te lossen.Een curator met menselijke en menselijke maatjes
Emmanuelle MercyEmmanuelle Mercy
15:42 23 Mar 20
Serieus, adviseren, worstelt voor je, beter dan een groot bedrijf waarvoor je maar een nummer bent, uitstekende service, ik raad ze zonder aarzelen aan.
Emilie CharlierEmilie Charlier
16:40 14 Nov 19
Een vertrouwenspersoon aan de top! Vanaf de eerste keer dat ik ze zag op een bijeenkomst van mede-eigenaars, zei ik tegen mezelf "wow...ongehoord...!" Ze zijn attent, zorgzaam en zeer professioneel. Ik heb al een paar kleine problemen gehad in mijn nieuwe appartement en ze hebben het geweldig en tijdig opgelost. Dat nam alle stress weg van papierwerk, contacten leggen,... Ik raad ze 100% aan.
Mihael JovanovskiMihael Jovanovski
06:15 20 Sep 19
Ze hebben hun eigen logica, dat wil zeggen dat wat er ook gebeurt, het altijd jouw schuld zal zijn.Geen vragen van henIk zou een zeldzame laksheid willen onderstrepen, en het feit dat ze handelen zonder de belanghebbende te raadplegen en zonder na te denken over de gevolgen van hun acties ..... zij zijn het niet die de gebroken potten betalenIk raad het ten zeerste af, tenzij je geld en tijd te verspillen hebt.
js_loader

Procivis is een vastgoedbedrijf gevestigd in Kasteelbrakel dat diensten aanbiedt op het gebied van vastgoedbeheer, verkoop en verhuur. Het bedrijf is opgericht in 1977 en heeft sindsdien een uitgebreide kennis opgebouwd van de vastgoedsector.

Een van de belangrijkste diensten die Procivis aanbiedt, is het syndic-beheer van gebouwen. Dit omvat het dagelijkse beheer van appartementsgebouwen, zoals het onderhoud van de gemeenschappelijke delen, de administratie van de gebouwen en de organisatie van vergaderingen met mede-eigenaars. Procivis zorgt ervoor dat alle regels en voorschriften worden nageleefd en dat de belangen van de mede-eigenaars worden beschermd.

Het syndic-beheer van Procivis omvat ook het financiële beheer van gebouwen. Dit omvat het opstellen van jaarlijkse begrotingen, het innen van gemeenschappelijke kosten en het beheren van fondsen voor grote reparaties of renovaties. Het bedrijf zorgt ervoor dat alle financiële middelen op een verantwoorde manier worden beheerd en dat er transparantie is over de financiële situatie van het gebouw.

Daarnaast biedt Procivis ook expertise op het gebied van bouwbeheer. Het bedrijf kan toezicht houden op de bouw of renovatie van een gebouw om ervoor te zorgen dat alle werkzaamheden volgens plan verlopen. Dit omvat het opstellen van bouwovereenkomsten, het controleren van de kwaliteit van het werk en het coördineren van de verschillende aannemers.

Kortom, als u op zoek bent naar een betrouwbare partner voor het beheer van uw vastgoed, is Procivis een uitstekende keuze. Het bedrijf biedt professionele diensten op maat van de behoeften van elke klant en zorgt ervoor dat uw vastgoed op een efficiënte en effectieve manier wordt beheerd.

Contacteer PROCIVIS