IVA.be

iva-logo

Contact

IVA.be
Rue de Nivelles 1
1440 Kasteelbrakel
Tel.: 02/850.03.63

Klantbeoordelingen over IVA.be

SyndicusKiezen voorzichtigheid !

Heel vaak komen de beoordelingen die u op Google Review vindt van HYPER "tevreden" en "ontevreden" klanten. Dus neem niet zomaar aan wat ze zeggen!

IVA Immobilière
4.8
Gebaseerd op 80 beoordelingen
powered by Google
christian gremmelprezchristian gremmelprez
11:38 31 Aug 23
Wij zijn zeer tevreden over het werk van IVA vastgoed.
Eloïse HgnEloïse Hgn
20:51 30 Aug 23
Ik heb niets tegen dit makelaarskantoor zelf, maar tegen een van hun makelaars en hun praktijken.Mijn echtgenoot en ik hadden onze aanbiedingen en tegenaanbiedingen gedaan door de procedure en deadlines te volgen die waren vastgesteld door de makelaar (die ons bevestigde dat ons bod "definitief" was met een ander). De bedenktijd van de eigenaren werd met een paar dagen verlengd en wij wachtten geduldig af.De daaropvolgende maandag, 's avonds, belde de makelaar mij op om te bevestigen dat ons bod door de meerderheid van de verkopers was aanvaard. De volgende dag vernemen we, grote verrassing, dat het huis is verkocht aan een lid van de familie van de eigenaren voor een exorbitante prijs die hij mij meedeelt. We komen tot een besluit, het maakt niet uit.Nadat we gecontacteerd waren door een van de eigenaren die in hetzelfde misverstand verkeerde als wij, realiseren we ons dat veel informatie niet klopte en dat het pand werd verkocht tegen een prijs die iets hoger was dan de onze en tegen perfecte prijzen. dezelfde procedure te hebben gevolgd als wij.Dit wetende, neemt mijn echtgenoot opnieuw contact op met de makelaar om te proberen te begrijpen waarom dit aanbod dezelfde ochtend is uitgekomen en de echte verkoopprijs niet aan hem is meegedeeld (ook al had hij mij vlak daarvoor een zichtbaar verkeerde prijs gegeven), de makelaar zelfs beweert dat de eigenaren het huis aan hun kant hadden getoond, wat niet waar lijkt te zijn. Hij komt er daardoor achter dat we van alles op de hoogte waren en raakt volledig verstrikt in zijn leugen.We zijn het erover eens dat we niet gekozen worden om een ​​goed te verwerven dat we leuk vinden, het is het "spel", maar naar mijn mening ruikt het helaas naar vriendjespolitiek. Wat een heerlijke ondernemerspraktijk 👍.Zelfs als deze opmerking geen impact heeft, zou ik op zijn minst de gelegenheid hebben gehad om mij over deze trieste situatie uit te drukken.Ik wil er echter op wijzen dat de contacten die we hebben gehad met andere mensen van dit bureau zeer goed zijn verlopen en ik dank hen voor hun efficiëntie, hun professionaliteit en hun grote vriendelijkheid.
The Holy BibleThe Holy Bible
03:15 25 Aug 23
Ik beveel het IVA-makelaarskantoor ten zeerste aan vanwege hun echte professionaliteit en betrouwbaarheid. Ik dank in het bijzonder de heer De Wandeleer voor zijn opmerkelijke competentie en efficiëntie.Bedankt aan alle leden van het IVA-bureau!
Mario De CuntoMario De Cunto
09:49 26 Jul 23
GUILLAUME michelGUILLAUME michel
14:53 12 Jul 23
Blij dat ik met dit bureau in zee ben gegaan! Vriendelijkheid, beschikbaarheid en professionaliteit zijn de sleutelwoorden van Virginie!
Christine HuenensChristine Huenens
16:23 27 Apr 23
Personeel dicht bij zijn klanten. Snel en nauwkeurig in zijn antwoorden.Ik raad dit uitstekende makelaarskantoor aan.
Thémy wuilquotThémy wuilquot
15:05 23 Feb 23
Heel erg tevreden over de professionaliteit van het IVA-bureau.Een team gemotiveerd om een ​​realistisch resultaat te behalen.Opmerkelijke efficiëntie in de evolutie van het dossierEen vriendelijke beschikbaarheid om het doel te binden.
Laetitia EconomidesLaetitia Economides
14:37 28 Jan 23
Een bureau aan de top: een warm welkom, een team dat luistert, beschikbaar is en zeer professioneel. Ons pand was zeer snel verkocht. We raden dit bureau ten zeerste aan.Bedankt voor je vriendelijkheid en je onberispelijke service!
FredoFredo
15:25 07 Dec 22
We hebben zojuist een aankoop gedaan via dit bureau.Virginie was zeer beschikbaar/flexibel tijdens de aankoop, zowel telefonisch, ter plaatse als per e-mail, je kreeg zeer snel antwoord.Ik raad aan :)
Joëlle MartinageJoëlle Martinage
18:03 02 Nov 22
Enorm BEDANKT aan dit agentschap en aan het hele team dat geweldig is, mijn huis werd met een ongelooflijke snelheid verkocht, veel vaardigheid en professionaliteit en de heer Dewandeleer is een echte professional en heel menselijk voor mij, hij is het nummer makelaarskantoor One meer duizend bedankt
js_loader

IVA.be is een toonaangevend vastgoedbedrijf in Kasteelbrakel dat een breed scala aan diensten aanbiedt, waaronder syndicusdiensten. Met hun jarenlange ervaring en uitgebreide kennis zijn ze de ideale partner voor het beheer van uw mede-eigendom.

Als syndicus neemt IVA.be de verantwoordelijkheid voor het professionele beheer van uw mede-eigendom. Ze zorgen voor het opstellen en opvolgen van de begroting, het innen van de gemeenschappelijke kosten en het organiseren van algemene vergaderingen. Met hun expertise streven ze naar een efficiënt beheer en een optimale dienstverlening aan de mede-eigenaars.

IVA.be begrijpt dat een goed onderhoud van de gemeenschappelijke ruimtes van essentieel belang is. Ze coördineren het onderhoud en zorgen ervoor dat eventuele herstellingen tijdig worden uitgevoerd. Op die manier kunt u genieten van een goed verzorgde en aangename leefomgeving.

Het team van IVA.be bestaat uit ervaren professionals die de belangen van de mede-eigenaars behartigen. Ze staan altijd klaar om vragen te beantwoorden en advies te geven. Met een persoonlijke aanpak streven ze naar een goede communicatie en een vertrouwensrelatie met de mede-eigenaars.

IVA.be is op de hoogte van de geldende wet- en regelgeving met betrekking tot mede-eigendom. Ze zorgen ervoor dat uw mede-eigendom voldoet aan alle wettelijke vereisten en bieden indien nodig juridisch advies en ondersteuning.

Contacteer IVA.be