PHILIPPOT

logo-philippot

Contact

PHILIPPOT
Place Alphonse Favresse 81/1
1310 Terhulpen
Tel.: 02/653.73.76

Klantbeoordelingen over PHILIPPOT

SyndicusKiezen voorzichtigheid !

Heel vaak komen de beoordelingen die u op Google Review vindt van HYPER "tevreden" en "ontevreden" klanten. Dus neem niet zomaar aan wat ze zeggen!

Philippot / Nicolas
4.3
Gebaseerd op 12 beoordelingen
powered by Google
Jérôme LeclefJérôme Leclef
17:37 26 Jul 22
Erg aardig en vriendelijk personeel met kinderen!
alex jolalex jol
10:13 18 Oct 21
Uitstekend bureau! Opvolging van A tot Z, professionaliteit en stiptheid! Ik raad aan.
Noémie MarionNoémie Marion
09:08 25 Aug 21
Geweldig team en zeer professioneel! Ik heb een goede opvolging gehad voor de verhuur van mijn woning. zeer tevreden met deze service, raad ik aan!
Luc HanrezLuc Hanrez
11:18 04 Feb 21
Uitstekend bureau! Ik adviseer ten zeerste in geval van verhuur / verkoop van uw woning.
CARMEN CALCAGNOCARMEN CALCAGNO
08:24 16 Dec 20
Zeer fijne telefonische ontvangst
js_loader

PHILIPPOT is een gerenommeerd syndicusbedrijf gevestigd in Terhulpen. Met een solide ervaring op het gebied van vastgoedbeheer, biedt PHILIPPOT volledige syndicale diensten om te voldoen aan de specifieke behoeften van eigenaars en mede-eigenaars.

Als professionele syndicus onderscheidt PHILIPPOT zich door zijn persoonlijke aanpak en zijn streven naar uitmuntendheid in vastgoedbeheer. Het bedrijf legt de nadruk op transparantie, duidelijke communicatie en proactief beheer om de klanttevredenheid te garanderen.

De diensten van PHILIPPOT omvatten alle aspecten van vastgoedbeheer. Het bedrijf zorgt voor een nauwgezet financieel beheer, inclusief het innen van de lasten, budgettering, kostenbeheer en een nauwkeurige boekhouding. Eigenaars en mede-eigenaars hebben een duidelijk zicht op de financiële situatie van hun mede-eigendom dankzij gedetailleerde en transparante rapporten.

PHILIPPOT zorgt ook voor het volledige administratieve beheer van mede-eigendommen. Dit omvat de organisatie van algemene vergaderingen, het opstellen van notulen, het beheer van contracten en vorderingen en het beheer van essentiële administratieve documenten. Het bedrijf ziet erop toe dat alle wettelijke en reglementaire verplichtingen worden nageleefd en garandeert een transparant en conform beheer.

Voor onderhoud en reparaties werkt PHILIPPOT samen met gekwalificeerde en betrouwbare dienstverleners. Het bedrijf coördineert het werk efficiënt en zorgt ervoor dat het op tijd en volgens de hoogste kwaliteitsnormen wordt uitgevoerd. De tevredenheid van de eigenaar is een prioriteit voor PHILIPPOT en dit wordt weerspiegeld in het zorgvuldige beheer van de onderhoudswerkzaamheden.

Contacteer PHILIPPOT