CROUGHS & CO

codimo-logo

Contact

CROUGHS & CO
Rue Pierre Broodcoorens 2
1310 Terhulpen
Tel.: 02/652.05.01

Klantbeoordelingen over CROUGHS & CO

SyndicusKiezen voorzichtigheid !

Heel vaak komen de beoordelingen die u op Google Review vindt van HYPER "tevreden" en "ontevreden" klanten. Dus neem niet zomaar aan wat ze zeggen!

CODIMO Real Estate
4.4
Gebaseerd op 10 beoordelingen
powered by Google
Dominique BourgoisDominique Bourgois
15:20 06 Dec 22
Super ondersteuning voor ons project, zeer proactief, attent en vriendelijk.
Er is hier geen makelaarskantoor
Lorenz PowerLorenz Power
11:00 08 Aug 22
Erg goed! Professioneel werk is hier de standaard.
Marie-Laure DechampsMarie-Laure Dechamps
20:39 26 Jul 22
Echt professioneel en efficiënt. Grote betrouwbaarheid, ik ben heel blij en raad het ten zeerste aan.
Fabienne GyselsFabienne Gysels
14:33 25 Jul 22
Aanbevolen bureau. Uitstekende dossieropvolging. Efficiënte en professionele dienstverlening.
js_loader

CROUGHS & CO is een toonaangevend vastgoedbeheerbedrijf gevestigd in La Hulpe. Met een gedegen expertise en uitgebreide ervaring biedt het bedrijf een volledig gamma van diensten voor vastgoedbeheer om tegemoet te komen aan de specifieke behoeften van eigenaars en mede-eigenaars.

Als professioneel syndicus onderscheidt CROUGHS & CO zich door zijn proactieve aanpak en zijn streven naar klanttevredenheid. Dankzij zijn bekwaam en toegewijd team staat het bedrijf garant voor een transparant, efficiënt en gepersonaliseerd vastgoedbeheer.

De diensten van CROUGHS & CO omvatten alle aspecten van het vastgoedbeheer. Het bedrijf zorgt voor het volledige financiële beheer van de mede-eigendommen, met inbegrip van de inning van de lasten, de opstelling van de begroting, het beheer van de uitgaven en het bijhouden van een duidelijke en gedetailleerde boekhouding. Dankzij een nauwgezet financieel beheer hebben eigenaars en mede-eigenaars een duidelijk zicht op de financiële gezondheid van hun mede-eigendom.

CROUGHS & CO zorgt ook voor een efficiënt administratief beheer, door de organisatie van algemene vergaderingen, het opstellen van notulen, het beheer van contracten en vorderingen en het bijhouden van administratieve documenten. Het bedrijf zorgt ervoor dat alle wettelijke en reglementaire procedures worden gevolgd, zodat de eigenaars gerust kunnen zijn dat hun condominium in orde is.

Voor onderhoud en reparaties werkt CROUGHS & CO nauw samen met gekwalificeerde en betrouwbare dienstverleners. Het bedrijf coördineert het werk efficiënt en zorgt ervoor dat het op tijd en volgens de hoogste normen wordt uitgevoerd. Voor CROUGHS & CO is de tevredenheid van de eigenaar een topprioriteit en dit wordt weerspiegeld in het zorgvuldige beheer van de onderhoudswerkzaamheden.

Contacteer CROUGHS & CO