MERRYL CONTI

Contact

MERRYL CONTI
Place Edouard Pinoy 7
1160 Oudergem
Tel.: 02/660.89.69

Klantbeoordelingen over MERRYL CONTI

SyndicusKiezen voorzichtigheid !

Heel vaak komen de beoordelingen die u op Google Review vindt van HYPER "tevreden" en "ontevreden" klanten. Dus neem niet zomaar aan wat ze zeggen!

ERA Merryl Conti
4.4
Gebaseerd op 37 beoordelingen
powered by Google
Heel mooi huis. Stiptheid en professionaliteit. Meneer Zech regelde onze zaken met grote efficiëntie.Ik raad dit bureau ten zeerste aan.
Karin BuystKarin Buyst
09:10 10 Sep 20
Een competent en efficiënt warm welkom, een grote dank in het bijzonder aan Jérôme die niet aarzelde om te carpoolen om naar de afspraken in Brussel te gaan!
Annsophie RoriveAnnsophie Rorive
18:45 14 Aug 20
Ik ben zeer goed geadviseerd door de heer Vandermeulen. Zijn team is zeer efficiënt. Aanbevelen.
juliette tempelsjuliette tempels
10:55 24 Feb 19
Geweldig bureau, eindelijk een plek waar je je met precisie gehoord en geadviseerd voelt. Niet zoals op andere plaatsen waar je duizend ongeschikte voorstellen krijgt... Echt een aanrader!
Anoushka Ver CruysseAnoushka Ver Cruysse
18:31 12 Mar 18
Of het nu gaat om verkoop of verhuur, het bureauteam van ERA Merryl Conti zorgt altijd voor kwaliteitsvolle ondersteuning en resultaten. Ik zou zeggen dat hun sleutelwoorden luisteren, uitstekende expertise en echte dynamiek zijn! Eindelijk een bureau met een professioneel team dat zorgt voor de volledige tevredenheid van haar klanten!
js_loader

ERA MERRYL CONTI is een syndicus gevestigd in Oudergem, België. Met haar expertise in vastgoedbeheer biedt zij een volledig gamma van syndicusdiensten aan die erop gericht zijn het leven van de mede-eigenaars te vereenvoudigen en een efficiënt vastgoedbeheer te verzekeren.

Met zijn toegewijd en ervaren team streeft MERRYL CONTI naar kwalitatief hoogstaande syndicusdiensten, met de nadruk op transparantie, communicatie en klantentevredenheid. Dankzij hun gepersonaliseerde aanpak garanderen zij een strikt en professioneel beheer van de mede-eigendommen, rekening houdend met de specifieke behoeften van elke klant.

De door MERRYL CONTI aangeboden diensten omvatten financieel beheer, administratief beheer, onderhoud van gebouwen, beheer van verzekeringen en beheer van relaties met mede-eigenaars. Door een nauwgezet financieel beheer zorgen zij ervoor dat de financiën van de mede-eigendom op een transparante en verantwoordelijke manier worden beheerd. Zij zorgen ook voor alle administratieve aspecten, zoals het bijhouden van de registers, de voorbereiding van de algemene vergaderingen en het beheer van de wettelijke procedures.

Voor het onderhoud van de gebouwen werkt MERRYL CONTI nauw samen met gekwalificeerde professionals om een regelmatig onderhoud van de infrastructuur en een snelle oplossing van problemen te garanderen. Zij zien erop toe dat de mede-eigendommen goed worden onderhouden en dat de kwaliteitsnormen worden nageleefd.

Het beheer van de verzekeringen is een ander essentieel aspect van de beheersdiensten van MERRYL CONTI. Zij verzorgen de verzekering van het gebouw en zorgen ervoor dat de verzekeringspolissen aangepast zijn aan de specifieke behoeften van elk condominium.

Tenslotte hecht MERRYL CONTI veel belang aan de communicatie en het relatiebeheer met de mede-eigenaars. Ze organiseren regelmatig algemene vergaderingen en brengen gedetailleerde verslagen uit over het financieel en administratief beheer van de mede-eigendom. Ze zijn ook beschikbaar om te antwoorden op vragen en problemen van de mede-eigenaars en streven naar een open en transparante communicatie.

Contacteer MERRYL CONTI