DELMOTTE

delmotte-logo

Contact

DELMOTTE
Rue de la Vignette 30
1160 Oudergem
Tel.: 02/663.04.70

Klantbeoordelingen over DELMOTTE

SyndicusKiezen voorzichtigheid !

Heel vaak komen de beoordelingen die u op Google Review vindt van HYPER "tevreden" en "ontevreden" klanten. Dus neem niet zomaar aan wat ze zeggen!

Delmotte
2.9
Gebaseerd op 15 beoordelingen
powered by Google
JME WiseJME Wise
14:47 08 Aug 22
Het is meer dan 25 jaar geleden dat onze eigenaren in opeenvolgende CdeC hebben gewerkt in relatie met dit bedrijf "trustee Delmotte".We hebben altijd geprofiteerd van luisteren en een acceptabel reactievermogen. Ons gebouw (70 jaar oud...) heeft echter een aantal zware bouwwerven meegemaakt, N waterschade (!), en zelfs een indrukwekkende brand met complexe herstellingen. Om nog maar te zwijgen van de onvermijdelijke "buurtconflicten" zoals die overal in de gemeenschap voorkomen... totdat het het leven moeilijk maakt!Met een correcte synchronisatie en elke keer een dialoog tussen delen hoefden we geen ruwe grieven te formuleren!Moeten we hier aangeven dat onze 20 baasjes erbij betrokken zijn en zij volgen/anticiperen op de noden en situaties en rekeningcontroles, etc... zoals voorgeschreven door de wettelijke regels!!!Ook kunnen we, door (overigens) toegang te krijgen tot deze lijst met beschuldigingen van mensen die zichzelf niet meer durven te definiëren dan hun sterren neer te schieten en hun gal te spugen, de aard van deze blinde MENINGEN niet begrijpen. Sorry mevrouw/dames: in het leven is er de expliciete manier om jezelf uit te drukken en te werken! Het gebruik van sociale netwerken doet niets af aan de manier van omgaan...NB: als voorzitter van CdC ken ik een lijst van curatoren waar er aanleiding is om kritiek te formuleren (maar wel met correctie en positief)!
Bas KetsmanBas Ketsman
13:38 17 May 22
Een ramp in communicatie. Niet aan te raden.
Philippe SpindelPhilippe Spindel
11:41 12 Jun 21
Ik raad niet aan: relaties zijn al jaren meer dan gespannen; in bepaalde omstandigheden is het raadzaam om bijzonder oplettend te zijn ... Ik deel grotendeels een aantal van de eerdere meningen
henoumont arnaudhenoumont arnaud
09:45 23 Oct 18
Al meer dan 7 jaar zeer goed beheer. Aanbevolen zonder enige aarzeling.
familiebedrijf zeker opgericht en voorheen met gezond verstand geleid door de oprichter; momenteel voor het dagelijkse beheer beheerd door een voldoende redede, zoals vaak de zonen van goede families zijn met een glanzende naam maar met wreed beperkte vaardigheden; arme meneer DELMOTTE - vader: uw schoonzoon heeft alleen een visitekaartje en een partikel...noch gezond verstand noch zakelijk verstand
js_loader

DELMOTTE is een gerenommeerd vastgoedbedrijf gevestigd in Oudergem. Met jarenlange ervaring en expertise in de vastgoedsector, biedt DELMOTTE professionele syndicusdiensten aan voor mede-eigendommen in de regio.

Als ervaren syndicus begrijpt DELMOTTE de complexiteit en de specifieke uitdagingen waarmee mede-eigendommen te maken hebben. Ze streven ernaar om een efficiënt en transparant beheer te waarborgen, waarbij de belangen van de mede-eigenaars centraal staan.

Het team van DELMOTTE neemt een breed scala aan taken op zich om een vlotte werking van de mede-eigendom te garanderen. Ze zorgen voor een nauwkeurige opvolging van administratieve taken, zoals het beheer van documentatie, het organiseren van vergaderingen en het verzorgen van correspondentie. Ze zijn beschikbaar om vragen en verzoeken van mede-eigenaars te beantwoorden.

Bij DELMOTTE staat financieel beheer hoog in het vaandel. Ze zorgen voor een transparante en professionele afhandeling van de financiën van de mede-eigendom. Ze stellen gedetailleerde budgetten op, beheren de financiële stromen en zorgen voor duidelijke financiële rapportage. Mede-eigenaars kunnen vertrouwen op een verantwoord beheer van hun financiële belangen.

Open communicatie is een kernwaarde voor DELMOTTE. Ze hechten veel belang aan het creëren van een goede verstandhouding met mede-eigenaars en het bevorderen van een constructieve dialoog. Ze organiseren regelmatig algemene vergaderingen waarin belangrijke beslissingen worden genomen en waarin mede-eigenaars de kans krijgen om hun stem te laten horen.

Bij DELMOTTE streven ze naar een persoonlijke en klantgerichte benadering. Ze begrijpen dat elke mede-eigendom uniek is en passen hun dienstverlening aan op de specifieke behoeften van de mede-eigenaars. Ze streven naar een langdurige samenwerking gebaseerd op vertrouwen, betrouwbaarheid en klanttevredenheid.

Kies voor DELMOTTE als uw betrouwbare partner voor syndicusdiensten en geniet van een professionele aanpak, transparantie en gemoedsrust in uw mede-eigendom in Oudergem. Neem vandaag nog contact op met DELMOTTE om de mogelijkheden te bespreken en te ontdekken hoe ze u kunnen ondersteunen bij het beheer van uw mede-eigendom.

Contacteer DELMOTTE