AC PATRIMO

ac-patrimo-logo

Contact

AC PATRIMO
Clos du Bergoje 8
1160 Oudergem
Tel.: 02/663.01.01

Klantbeoordelingen over AC PATRIMO

SyndicusKiezen voorzichtigheid !

Heel vaak komen de beoordelingen die u op Google Review vindt van HYPER "tevreden" en "ontevreden" klanten. Dus neem niet zomaar aan wat ze zeggen!

AC Patrimo SRL
0.0
Gebaseerd op 0 beoordelingen
powered by Google
js_loader

AC PATRIMO is een gerenommeerd vastgoedbedrijf gevestigd in Oudergem. Ze bieden een breed scala aan vastgoeddiensten, waaronder professioneel syndicusbeheer. Met hun expertise en jarenlange ervaring zijn ze een betrouwbare partner voor het beheer van mede-eigendommen en appartementsgebouwen.

Als syndicus zorgt AC PATRIMO voor een professionele en efficiënte aanpak van het beheer van mede-eigendommen. Ze hebben diepgaande kennis van de wetgeving en regelgeving met betrekking tot mede-eigendom en volgen deze nauwgezet op. Ze nemen de verantwoordelijkheid voor het beheer van de gemeenschappelijke delen, het opstellen van een gedetailleerd budget en het organiseren van algemene vergaderingen.

Bij AC PATRIMO hechten ze veel belang aan open communicatie en transparantie. Ze zorgen voor duidelijke rapportering aan de mede-eigenaars en houden hen op de hoogte van belangrijke beslissingen en ontwikkelingen met betrekking tot het beheer van het gebouw. Ze streven naar een goede relatie met de mede-eigenaars en staan altijd klaar om vragen te beantwoorden en advies te geven.

Naast het administratieve beheer, coördineert AC PATRIMO ook het technische beheer van het gebouw. Ze werken samen met betrouwbare leveranciers en aannemers om onderhouds- en herstelwerkzaamheden uit te voeren. Ze zorgen ervoor dat alle noodzakelijke werkzaamheden tijdig worden uitgevoerd en streven naar een optimale prijs-kwaliteitverhouding.

AC PATRIMO streeft naar een hoog niveau van klanttevredenheid. Ze begrijpen dat elk gebouw unieke behoeften heeft en streven ernaar om maatwerkoplossingen te bieden die aansluiten bij de specifieke vereisten van de mede-eigenaars. Ze zijn altijd beschikbaar om te luisteren naar de wensen en zorgen van de mede-eigenaars en werken nauw met hen samen om een aangename en goed beheerde woonomgeving te creëren.

Met AC PATRIMO kunt u rekenen op professioneel syndicusbeheer dat voldoet aan de hoogste normen. Ze hebben een uitstekende reputatie opgebouwd in Oudergem en omgeving als een betrouwbare en deskundige partner voor vastgoedbeheer. Ze streven ernaar om het leven van mede-eigenaars te vergemakkelijken door uitstekende service en zorgvuldig beheer van hun vastgoed aan te bieden.

Contacteer AC PATRIMO