SyndicYourSelf

Syndic4you, opgericht door vrijwillige syndici, is het referentiebeheer- en ondersteuningsplatform voor vrijwillige syndici.

Contact

SyndicYourSelf
Louis Lepoutrelaan 100
1000 Brussel
Tel.: 22/832.80.40

Klantbeoordelingen over SyndicYourSelf

SyndicusKiezen voorzichtigheid !

Heel vaak komen de beoordelingen die u op Google Review vindt van HYPER "tevreden" en "ontevreden" klanten. Dus neem niet zomaar aan wat ze zeggen!

José BosmanJosé Bosman
15:36 02 Mar 22
De aanmaak van onze mede-eigendom bestaande uit 7 loten verliep vlot en vlekkeloos dank zij de deskundige bijstand en ondersteuning van Customer Succes Manager Xavier Naegel en zijn collega's die met de nodige ICT onderlegdheid en een stevige dosis geduld en luisterbereidheid keurig alle rubrieken van het platform Syndic4you en het gebruik ervan wisten toe te lichten.De grote troeven van deze handige tool zijn duidelijk de ingebouwde flexibiliteit, de gebruiksvriendelijkheid en de transparantie waarmee de ingevoerde gegevens automatisch en juridisch correct worden verwerkt. Het is ook gebleken dat de beheerders van het programma alles in het werk stellen om van een initiële modulaire toepassing van het programma te komen naar een zo groot mogelijke integratie tussen de verschillende modules, zodat het opvolgen van de boekhoudkundige verrichtingen in relatie met de rekening werkkapitaal kinderspel wordt.Het was leuk te ervaren dat Xavier en zijn teamgenoten al mijn vragen wisten op te helderen zodat ik met een goed gevoel met het programma aan de slag kan. Net als voor zovele andere gebruikers is het ook voor mij duidelijk geworden dat Syndic4you een verademing betekent voor de vele vrijwillige syndici die het beheer van de mede-eigendom voor hun rekening hebben genomen. Ik wens de Owners en alle medewerkers van syndic4you team dan ook van harte alle succes toe bij hun verdere ondernemingen.Inmiddels had ik ook de gelegenheid om bij syndic4you de opleiding "vrijwillig syndicus te volgen. De grote meerwaarde van deze opleiding is dat men door de bomen terug het bos ziet en men als vrijwillige syndicus na de opleiding en met behulp van de studiedocumentatie (powerpoint-presentatie) de toch wel vrij complexe regelgeving op een correcte wijze leert toepassen en er bij iedere gelegenheid opnieuw kan naar teruggrijpen zodat ik veel minder risico loop achteraf met nietige of ongeldige beslissingen van de algemene vergadering te worden geconfronteerd.Zeker een aanrader voor iedereen die zich op het "gladde" pad van vrijwillig syndicusbeheer begeeft!
André HermansAndré Hermans
11:06 13 Jan 22
Wij hebben met onze VME (5 appartementen) altijd gewerkt met een excel sheet en heel veel manuele bewerkingen met uiteraard ook veel risico op fouten.Sinds ik de administratie heb overgenomen, heb ik onmiddellijk gezocht naar een eenvoudig, gebruiksvriendelijk en aangepast software programma voor kleine VME's.Syndic4you is precies wat ik zocht. Het is een eenvoudig doch zeer professioneel programma en biedt alle voorzieningen nodig voor een goed beheer van onze VME. TOP!!
Caroline De MunckCaroline De Munck
09:28 08 Dec 21
Klantvriendelijk, flexibel, tweetalig en helpt uiteindelijk alle mede-eigenaren bij het beter begrijpen van (het financiële luik van) een mede-eigendom. Een hele hulp bij lastige berekeningen volgens verdeelsleutels, na een verkoop,... De individuele rapporten die je kan afprinten per mede-eigenaar zijn professioneel en transparant. Je kan in je dossier ook facturen en basisaktes uploaden zodat deze altijd door iedereen raadpleegbaar zijn. Zo zitten ze niet verstopt in een map of moet je ze niet gaan zoeken in je mailbox.
Laurent BoesLaurent Boes
07:41 19 May 21
Onze VME is ongeveer een maand geleden begonnen met de samenwerking met Syndic4you. Tot op heden hebben we ongeveer heel onze omgeving in orde gebracht in een paar uurtjes en hebben we veel support gekregen van onze account manager Max. Wij zijn als prille gebruikers zeer onder de indruk van het platform. Het is zeer gebruiksvriendelijk al vergt het toch een beetje gewenning om vlot de rijke functionaliteit terug te vinden.
jasper vanderstappenjasper vanderstappen
19:55 10 Mar 21
Zeer vlot en gebruiksvriendelijk programma voor het beheer van je gebouw, alles wordt automatisch berekent en je hebt een zeer goed overzicht van de financiële situatie, zowel voor jezelf als de andere eigenaars. Bij het afsluiten van je boekjaar krijg je ook een overzichtelijke afrekening per eigenaar. Ook vragen of hulp wordt snel beantwoord door hun medewerkers. Mijn eerste ervaringen zijn zeker positief.
js_loader

Wie is SyndicYourSelf en wat biedt het aan?

SyndicYourSelf, in juni 2019 opgericht door vrijwillige beheerders, is een ondersteuningsplatform voor mede-eigendombeheer en professionele ondersteuning voor vrijwillige beheerders. Deze Waalse startup werd onlangs overgenomen door de vastgoedgroep VMRE, een expert in privé- en mede-eigendombeheer.

SyndicYourSelf is ontstaan uit de wens om het beheer van een mede-eigendom eenvoudig en leuk te maken voor vrijwillige beheerders, terwijl het 100% in overeenstemming is met de huidige wet- en regelgeving. SyndicYourSelf is een compleet en intuïtief hulpmiddel, een dagelijkse assistent voor vrijwillige beheerders.

Aangeboden diensten:

Algemene vergaderingen online

SyndicYourSelf biedt u de mogelijkheid om uw Algemene Vergaderingen te organiseren en eraan deel te nemen vanaf hun platform.
Voor online Algemene Vergaderingen die 100% in overeenstemming zijn met de regelgeving.

Verzekeringspakket

SyndicYourSelf biedt u, in samenwerking met AXA, verzekeringspakketten aan tegen de beste prijzen (burgerlijke aansprakelijkheid, bemiddelingsdienst, rechtsbijstand).

Bijstand van experts

Met SyndicYourSelf profiteert u van de dagelijkse hulp van mede-eigendom specialisten op het gebied van juridische, technische en regelgevende kwesties.

Platform voor het beheer van mede-eigendom

  • Boekhouding: Vereenvoudigd beheer van uw boekhouding
  • Documentenbeheer: veilige opslag van al uw documenten met betrekking tot mede-eigendom
  • Algemene Vergaderingen: Vereenvoudigde organisatie van uw Algemene Vergaderingen
  • Terbeschikkingstelling van een panel van dienstverleners: contactgegevens van zorgvuldig uitgekozen vakmensen

Hun garanties

SyndicYourSelf garandeert u een volledig en intuïtief beheersplatform, experts die u bijstaan en echte besparingen.

SyndicYourSelf prijzen

Maandelijks abonnement

SyndicYourSelf biedt maandelijkse abonnementen vanaf 6 euro per lot.
Basic, Premium of Pro, verschillende soorten maandelijkse abonnementen zijn beschikbaar, afhankelijk van uw behoeften.

A la carte

Als u geen behoefte heeft aan permanente bijstand, biedt SyndicYourSelf ook diensten à la carte aan, zoals

  • 3 uur begeleiding door een professional
  • Registratie van de Syndicus bij de KBO
  • RGPD overeenstemming van de Vereniging van Mede-eigenaren
  • De statuten in overeenstremming brengen
  • Registratie van de VME bij de KBO
  • Opstelling van de interne orde

Contacteer SyndicYourSelf