STORM & CO

stormeur-logo

Contact

STORM & CO
Rue Abbesse 22
1457 Walhain

Klantbeoordelingen over STORM & CO

SyndicusKiezen voorzichtigheid !

Heel vaak komen de beoordelingen die u op Google Review vindt van HYPER "tevreden" en "ontevreden" klanten. Dus neem niet zomaar aan wat ze zeggen!

Storm & Co
2.5
Gebaseerd op 4 beoordelingen
powered by Google
JACKY SIRLEREAUJACKY SIRLEREAU
04:29 12 Aug 22
Florian LeroyFlorian Leroy
14:44 26 Jan 22
Nicola MichelNicola Michel
10:09 15 Jan 20
Bureau kan effectief zijn nul reactievermogen, geen reactie wanneer er een probleem is, geen follow-up en de persoon die het bureau beheert en zeer slechte tijden raad ik helemaal niet aan.
Arnaud0906Arnaud0906
15:29 08 Dec 17
js_loader

Storm and Co is een bedrijf dat gespecialiseerd is in vastgoedbeheer en syndic. Gevestigd in Walhain, biedt Storm and Co een breed scala aan diensten aan om de eigenaren van vastgoed te helpen bij het beheer van hun onroerend goed.

Als syndic zorgt Storm and Co voor het beheer van mede-eigendom, waaronder het administratief en financieel beheer, het technisch onderhoud en de verzekeringen. Het doel van Storm and Co is om de lasten van de mede-eigenaars te verlichten en de kwaliteit van het onroerend goed te behouden of te verbeteren.

Storm and Co biedt ook vastgoedbeheer aan, wat betekent dat ze verhuurders helpen bij het beheren van hun vastgoed, inclusief het vinden van huurders, het opstellen van huurovereenkomsten en het innen van huurgelden. Het doel is om verhuurders te ontlasten van de stress van vastgoedbeheer en hen te helpen het maximale rendement uit hun investering te halen.

Storm and Co heeft een ervaren en toegewijd team dat klanttevredenheid hoog in het vaandel heeft staan. Ze begrijpen dat elk eigendom uniek is en bieden diensten op maat aan om aan de specifieke behoeften van elke klant te voldoen.

Kortom, als u op zoek bent naar een betrouwbare syndic of vastgoedbeheerder, biedt Storm and Co de nodige expertise en persoonlijke service om u te helpen uw vastgoed te beheren en te onderhouden.

Contacteer STORM & CO