M MASSON

m-maison-logo

Contact

M MASSON
Rue du Piroy 9
1450 Chastre
Tel.: 010/60.02.18

Klantbeoordelingen over M MASSON

SyndicusKiezen voorzichtigheid !

Heel vaak komen de beoordelingen die u op Google Review vindt van HYPER "tevreden" en "ontevreden" klanten. Dus neem niet zomaar aan wat ze zeggen!

We hebben op dit moment geen klantenbeoordelingen

M Masson is een vastgoedagentschap gelegen in Chastre dat al meer dan 50 jaar diensten aanbiedt op het gebied van verkoop, verhuur en syndic van onroerend goed. Het agentschap beschikt over een team van deskundige medewerkers die zich inzetten om aan de behoeften van hun klanten te voldoen en hen te voorzien van kwalitatief hoogstaande diensten.

De syndic afdeling van M Masson biedt professionele ondersteuning aan eigenaars van gebouwen, mede-eigenaars en verenigingen van mede-eigenaars. Het doel is om hen te ontlasten van administratieve taken en ervoor te zorgen dat het beheer van het gebouw op een efficiënte manier gebeurt. Het team van M Masson zorgt voor het financieel beheer van het gebouw, de organisatie van de jaarlijkse algemene vergadering, het opvolgen van onderhoudswerken en herstellingen en het nakomen van de wettelijke verplichtingen.

Het team van M Masson beschikt over een uitgebreide kennis van de wetgeving op het gebied van mede-eigendom, wat een meerwaarde biedt aan de klanten die op zoek zijn naar een professionele partner voor het beheer van hun gebouw. De syndic afdeling van M Masson heeft als doel om een vertrouwensrelatie op te bouwen met de mede-eigenaars en ervoor te zorgen dat het gebouw in goede staat blijft.

Naast de syndic afdeling biedt M Masson ook vastgoedadvies en begeleiding bij de verkoop, verhuur en aankoop van onroerend goed. Het agentschap beschikt over een uitgebreid netwerk en kennis van de vastgoedmarkt, waardoor ze hun klanten op een professionele manier kunnen begeleiden en adviseren.

Kortom, M Masson is een betrouwbare partner voor het beheer van uw gebouw. Het agentschap biedt professionele diensten aan op het gebied van syndic en vastgoedadvies en zet zich in om aan de behoeften van hun klanten te voldoen.