Easy syndic

Easy Syndic is dé referentie bij uitstek voor kleine mede-eigendommen en biedt overzichtelijke en voordelige tarieven die aangepast zijn aan de grootte van uw gebouw en aan uw behoeften.

Het verhaal van Easy Syndic

Easy Syndic werd in 2015 gelanceerd door Thomas Van De Moortel en Miguel Lamarche. Hun onderneming ontstond uit de wens om tegemoet te komen aan de behoeften van de mede-eigenaars van kleine gebouwen.

Easy Syndic beheert momenteel meer dan 1.300 mede-eigendommen en groeit nog steeds. Easy Syndic is gespecialiseerd in het beheer van kleine mede-eigendommen met maximaal 9 kavels. Zij bieden een totaalpakket van verschillende diensten zodat u van de beste prijzen kunt profiteren in combinatie met een professionele service.

Welke diensten worden bij Easy Syndic aangeboden?

Oprichting van een mede-eigendom

Easy Syndic staat u bij in de overname of oprichting van uw mede-eigendom.

 • Uitvoering van een volledige audit van het gebouw
 • Opstellen van contracten
 • Openen van een bankrekening
 • Organisatie van de eerste Algemene Vergadering,…

Beheer van de mede-eigendom

Easy Syndic zorgt voor de boekhouding en het administratief beheer van uw mede-eigendom.

 • Duidelijke en transparante boekhouding
 • Jaarlijkse algemene vergaderingen
 • Verzekeringscontracten op maat en op basis van de audit van het gebouw,…

Gespecialiseerde dienstverlening

Naast het dagelijkse beheer van uw flatgebouw, biedt Easy Syndic ook gespecialiseerde diensten, zoals het beheer van werkzaamheden of de technische opvolging ervan. Op basis van een duidelijke tarievenlijst kunnen aanvullende diensten aan het basiscontract worden toegevoegd.

Interface

Easy Syndic heeft een krachtige en veilige interface ontwikkeld. Deze interface is voor elke mede-eigenaar toegankelijk en geeft op elk moment online toegang tot uw gegevens over de mede-eigendom.

Beschikbare professionelen

Easy Syndic beschikt over een professioneel administratief, boekhoudkundig en technisch team dat van maandag tot vrijdag ter beschikking staat, tussen 9 en 18 uur. Er is ook een noodnummer beschikbaar voor professionele hulp. Dit nummer is 24/7 bereikbaar.

Syndic Yourself

In veel kleine gebouwen is het een mede-eigenaar die de rol van syndicus op zich neemt, omdat een professionele syndicus vaak te duur is.

Easy Syndic heeft daarom gedacht aan de oprichting van een bijstandsdienst voor vrijwillige syndici. Syndic Yourself biedt dus gespecialiseerde diensten om een vrijwillige syndicus te ontlasten van sommige taken waarvan hij de omvang of de moeilijkheidsgraad niet heeft kunnen inschatten.

Deze diensten kunnen bijvoorbeeld bestaan uit het beheren van de boekhouding, betalingsherinneringen of het organiseren van uw algemene vergaderingen.

De mening van klanten over Easy Syndic

3.8/5

Op het moment van onze peiling had Easy Syndic een goede beoordeling van 3.8/5 op basis van 174 Google Reviews.

Review van Easy Syndic die op 13 december 2021 via Google geplaatst werd

Hun garanties

 • Duidelijke en transparante tarieven die aangepast zijn voor kleine mede-eigendommen
 • Een professioneel en beschikbaar team
 • Een professionele syndicus die onderworpen is aan dezelfde wetten en regels als andere syndici
 • Een gespecialiseerde dienst die enkel bestemd is voor kleine mede-eigendommen
 • Online toegang tot een interface voor het beheer van uw mede-eigendom

Hun kantoren

Er bestaan momenteel 5 kantoren die zich in Brussel en Waals-Brabant bevinden (Wallonië, Antwerpen, Brussel, Gent, Hasselt).

De tarieven van Easy Syndic

Easy Syndic biedt tarieven die beginnen vanaf € 8 per maand en per flat. De gemiddelde prijs voor een gebouw met 3 appartementen is € 19,60 per maand, terwijl de gemiddelde prijs € 8,98 zal zijn in een flatgebouw met 9 appartementen. De kosten die verbonden zijn aan de overdracht van de syndicus bedragen ongeveer €1000. . Daarmee zijn een groot deel van de taken in verband met de overname van de mede-eigendom gedekt.

 

Contact

Mail : info@easysyndic.be

Tél. : 02 219 04 51