TANDEM-A

tandem-a-logo

Contact

TANDEM-A
Chemin de la Coquière, Bonlez 25
1325 Chaumont-Gistoux
Tel.: 0476/42.07.24

Klantbeoordelingen over TANDEM-A

SyndicusKiezen voorzichtigheid !

Heel vaak komen de beoordelingen die u op Google Review vindt van HYPER "tevreden" en "ontevreden" klanten. Dus neem niet zomaar aan wat ze zeggen!

We hebben op dit moment geen klantenbeoordelingen

TANDEM-A is een vastgoedbeheerder en syndicus gevestigd in Chaumont-Gistoux, België. Het bedrijf biedt een breed scala aan vastgoeddiensten, waaronder syndic, rentmeester, verkoop, verhuur en schattingen van onroerend goed.

Als syndicus biedt TANDEM-A volledig beheer en administratie van mede-eigendommen, zoals appartementsgebouwen, residenties, kantoorgebouwen en handelspanden. Het bedrijf neemt de verantwoordelijkheid voor de administratieve, juridische en financiële aspecten van het beheer van de mede-eigendom. Dit omvat het bijhouden van de boekhouding, het organiseren van vergaderingen van de mede-eigenaars, het opstellen van het huishoudelijk reglement en het beheer van de gemeenschappelijke delen van het gebouw.

TANDEM-A werkt nauw samen met de mede-eigenaars en hun vertegenwoordigers om ervoor te zorgen dat de regels en voorschriften van de mede-eigendom worden nageleefd en dat de belangen van alle mede-eigenaars worden beschermd. Het bedrijf zorgt ook voor het beheer van de dagelijkse taken van de mede-eigendom, zoals het onderhoud van het gebouw en de technische installaties, het oplossen van eventuele problemen en het behandelen van vragen van de mede-eigenaars.

TANDEM-A heeft een team van professionele medewerkers die beschikken over de nodige ervaring en expertise om de beste service te bieden aan de mede-eigenaars. Het bedrijf is toegewijd aan het leveren van kwalitatief hoogwaardige diensten en het opbouwen van een langdurige relatie met haar klanten.

Als vastgoedbeheerder biedt TANDEM-A ook rentmeestersdiensten voor particuliere en zakelijke klanten. Het bedrijf zorgt voor het dagelijkse beheer van de eigendom, waaronder de inning van huur, het opstellen van huurovereenkomsten, het onderhoud van het eigendom en de communicatie met huurders. Het bedrijf biedt ook verkoop- en verhuurdiensten voor residentieel en commercieel vastgoed en voert professionele schattingen uit van onroerend goed.

TANDEM-A is een betrouwbare partner voor vastgoedbeheer en syndicdiensten. Het bedrijf is trots op haar klantgerichte aanpak en haar toewijding om de beste diensten te leveren aan haar klanten.