PORTENART ET CO

portenart-logo

Contact

PORTENART ET CO
Grand'Rue 62
1435 Mont-Saint-Guibert
Tel.: 010/65.05.96

Klantbeoordelingen over PORTENART ET CO

SyndicusKiezen voorzichtigheid !

Heel vaak komen de beoordelingen die u op Google Review vindt van HYPER "tevreden" en "ontevreden" klanten. Dus neem niet zomaar aan wat ze zeggen!

Portenart & Co sprl
4.5
Gebaseerd op 47 beoordelingen
powered by Google
Vincent DuryVincent Dury
10:42 25 Aug 23
Serieus en vriendelijk
Régis MatrixRégis Matrix
16:43 20 Jul 23
Pascale BouffaPascale Bouffa
17:51 08 Mar 23
Bedankt Julien voor al je geweldige adviesPascale
TEDEROUTESATEDEROUTESA
09:30 03 Feb 23
Geweldig bureau! Bedankt Julien voor je jarenlang altijd onberispelijke dienstverlening!
Fatima El ouazghariFatima El ouazghari
16:02 01 Feb 23
Ik wil Julien in het bijzonder bedanken voor zijn begeleiding tijdens de verkoop van het huis van mijn ouders. Een zeer professionele service, altijd concrete en precieze uitleg met een glimlach. Een verkoop die verder gaat dan de schatting, goed gedaan, ik kan u alleen maar adviseren
Noa SimónNoa Simón
16:45 17 Jan 23
Wij zijn erg blij met Portenart. Ze zijn efficiënt in het beheer van ons eigendom, reageren snel, transparant en constructief bij het oplossen van problemen die zich voordoen in het dagelijks leven van de verhuur. We hebben er geen spijt van dat we voor hen hebben gekozen
Nathalie AndréNathalie André
23:46 13 Jan 23
Portenart heeft ons appartement op relatief korte tijd met veel professionaliteit verkocht in een moeilijke economische context.De expertise van zijn makelaar, zijn kennis van de markt, zijn oog voor detail en zijn uitstekende opvolging maakten het verschil. Zijn hoffelijkheid en vriendelijkheid zijn ook een pluspunt.Ik raad aan.
Top ConduiteTop Conduite
05:31 11 Jan 23
Beschikbaarheid, professionaliteit...een zeer attent bureau. Wat betreft de verkoop- en verhuurmanager, ik raad hem 100% aan.
Pierre RENAUXPierre RENAUX
07:59 09 Nov 22
Absoluut nodig om deze geweldige ervaring te delen voor de verkoop van het huis van de schoonmoeder! Mevrouw Vanessa, de hele familie wil u hartelijk bedanken voor uw professionaliteit, uw beschikbaarheid, uw glimlach, uw medeleven en de duidelijkheid van uw uitleg. U doet uw beroep eer aan en als alle leden van uw team even efficiënt zijn, kan uw bedrijf zich alleen ontwikkelen en helpen eenvoudige mensen zoals wij om het meeste uit hun eigendom te halen. Nogmaals bedankt voor al het geweldige werk. We raden Portenart natuurlijk aan voor hun uitstekende service. 5 sterren zonder aarzeling! 👍💪
js_loader

Portenart is een bedrijf gevestigd in Mont Saint Guibert dat diensten aanbiedt op het gebied van vastgoedbeheer, waaronder syndicat de copropriété. Het syndicat de copropriété, ofwel mede-eigendom, verwijst naar het beheer van gebouwen waar verschillende eigenaars zijn, zoals appartementsgebouwen of coöperatieve gebouwen.

Portenart biedt diensten aan zoals het beheer van de gemeenschappelijke delen van het gebouw, het uitvoeren van noodzakelijke werken en onderhoud, het opstellen van de begroting en het organiseren van de jaarlijkse algemene vergadering. De firma zorgt ervoor dat de mede-eigenaars op de hoogte worden gehouden van de financiële situatie van het gebouw en hen informeert over eventuele belangrijke beslissingen die genomen moeten worden.

Bij Portenart staat een professioneel team van experts klaar om het beheer van mede-eigendom van gebouwen in goede banen te leiden. Hun doel is om hun klanten te ontzorgen en ervoor te zorgen dat de mede-eigendom op een efficiënte en effectieve manier wordt beheerd. Zij bieden een persoonlijke service aan en staan altijd open voor vragen en opmerkingen van de mede-eigenaars.

Of u nu een appartementseigenaar of een mede-eigenaar bent van een coöperatief gebouw, het team van Portenart kan u helpen bij het beheer van uw vastgoed. Zij zorgen voor een professioneel beheer van uw gebouw, waarbij de belangen van alle mede-eigenaars in acht worden genomen.

Contacteer PORTENART ET CO