JELLE VANDENBUSSCHE

vdv-logo

Contact

JELLE VANDENBUSSCHE
Nieuwe Molenstraat 1B
8980 Zonnebeke
Tel.: 0478/97.91.38

Klantbeoordelingen over JELLE VANDENBUSSCHE

SyndicusKiezen voorzichtigheid !

Heel vaak komen de beoordelingen die u op Google Review vindt van HYPER "tevreden" en "ontevreden" klanten. Dus neem niet zomaar aan wat ze zeggen!

We hebben op dit moment geen klantenbeoordelingen

JELLE VANDENBUSSCHE is een gerenommeerd vastgoedbedrijf gevestigd in Zonnebeke. Met een passie voor vastgoed en een toewijding aan uitstekende dienstverlening, biedt JELLE VANDENBUSSCHE een breed scala aan vastgoeddiensten, waaronder syndicusdiensten.

Als ervaren syndicus begrijpt JELLE VANDENBUSSCHE de unieke behoeften en uitdagingen die gepaard gaan met het beheer van mede-eigendommen. Ze streven ernaar om een professionele en efficiënte aanpak te bieden, waarbij ze de belangen van de mede-eigenaars op de eerste plaats zetten.

De syndicusdiensten van JELLE VANDENBUSSCHE omvatten diverse taken om ervoor te zorgen dat de mede-eigendom optimaal wordt beheerd. Ze zorgen voor het financiële beheer, waarbij ze een nauwkeurige boekhouding bijhouden en transparante financiële rapportages verstrekken. Ze stellen budgetten op en zorgen voor een correcte verdeling van de kosten, zodat eigenaars een duidelijk inzicht hebben in de financiële situatie van het gebouw.

Daarnaast coördineert JELLE VANDENBUSSCHE de algemene vergaderingen en zorgt voor een vlotte communicatie tussen de mede-eigenaars. Ze stellen verslagen op van de vergaderingen en adviseren bij juridische en technische vraagstukken die verband houden met het beheer van de mede-eigendom.

Op technisch gebied neemt JELLE VANDENBUSSCHE de verantwoordelijkheid voor het onderhoud en beheer van de gemeenschappelijke delen van het gebouw. Ze werken samen met betrouwbare leveranciers en aannemers om ervoor te zorgen dat het gebouw goed wordt onderhouden. Ze voeren regelmatige inspecties uit, coördineren onderhoudswerkzaamheden en zorgen voor een snelle en efficiënte afhandeling van technische problemen.

JELLE VANDENBUSSCHE legt de nadruk op persoonlijke aandacht en klanttevredenheid. Ze streven naar een goede samenwerking met de mede-eigenaars en staan altijd klaar om vragen te beantwoorden en advies te geven. Open communicatie en transparantie zijn belangrijke waarden in hun dienstverlening.

Als u op zoek bent naar een professionele syndicus in Zonnebeke, kunt u vertrouwen op de expertise en toewijding van JELLE VANDENBUSSCHE. Neem vandaag nog contact met hen op en ontdek hoe zij u kunnen helpen bij het beheren van uw mede-eigendom op een professionele en betrouwbare manier.

Contacteer JELLE VANDENBUSSCHE