JAEGS Properties

jaegs-logo

Contact

JAEGS Properties
Avenue Maréchal Foch 5A
1330 Rixensart
Tel.: 02/899.79.79

Klantbeoordelingen over JAEGS Properties

SyndicusKiezen voorzichtigheid !

Heel vaak komen de beoordelingen die u op Google Review vindt van HYPER "tevreden" en "ontevreden" klanten. Dus neem niet zomaar aan wat ze zeggen!

Jaegs Properties
0.0
Gebaseerd op 0 beoordelingen
powered by Google
js_loader

JAEGS Properties is een toonaangevend vastgoedbeheerbedrijf gevestigd in Rixensart, dat professionele vastgoedbeheerdiensten aanbiedt aan flatgebouwen in de regio. Met een solide reputatie en een ongeëvenaarde expertise in de sector, onderscheidt JAEGS Properties zich door op maat gemaakte oplossingen en diensten van hoge kwaliteit aan te bieden die voldoen aan de specifieke behoeften van elk condominium.

Onze missie bij JAEGS Properties is om eigenaren en bewoners gemoedsrust te bieden door te zorgen voor een transparant en efficiënt beheer van hun eigendommen. Wij begrijpen het belang van proactief en zorgvuldig beheer voor het behoud van de waarde en integriteit van onroerend goed. Daarom zetten wij ons in voor een superieure service en persoonlijke begeleiding bij elke stap.

Hier zijn enkele van de voordelen die JAEGS Properties haar klanten biedt:

  • Volledig condominiumbeheer: JAEGS Properties verzorgt alle aspecten van condominiumbeheer, inclusief financieel beheer, het houden van algemene vergaderingen, het beheer van onderhoud en reparaties en de coördinatie met dienstverleners.
  • Transparantie en effectieve communicatie: Wij geloven in een open en transparante communicatie met onze klanten. Wij houden onze klanten regelmatig op de hoogte door middel van gedetailleerde verslagen over het financiële beheer, de activiteiten van de mede-eigendom en de beslissingen die tijdens algemene vergaderingen worden genomen.
  • Strikt financieel beheer: JAEGS Properties zorgt voor een strikt financieel beheer van de condominiums. Wij beheren budgetten, bankrekeningen en condominiumkosten met precisie en transparantie, zodat de middelen optimaal worden gebruikt voor het welzijn van het condominium.
  • Netwerk van betrouwbare partners: Dankzij ons uitgebreide netwerk van professionele dienstverleners kunnen wij betrouwbare en gekwalificeerde partners aanbevelen voor het uitvoeren van onderhoud, reparaties of renovaties in de appartementen die wij beheren. Dit garandeert diensten van hoge kwaliteit en concurrerende tarieven.

Bij JAEGS Properties zetten we ons in voor een uitzonderlijk vastgoedbeheer, met bijzondere aandacht voor de unieke behoeften van elk condominium dat we beheren. Ons toegewijde en ervaren team streeft ernaar harmonieuze en bloeiende leefomgevingen te creëren voor de bewoners.

Vertrouw JAEGS Properties om uw appartement in Rixensart te beheren.

Contacteer JAEGS Properties