IMMO OLIVIER SCHEPENS

schepens-logo

Contact

IMMO OLIVIER SCHEPENS
Koninklijke Baan 36
8420 De Haan
Tel.: 0477/00.00.00

Klantbeoordelingen over IMMO OLIVIER SCHEPENS

SyndicusKiezen voorzichtigheid !

Heel vaak komen de beoordelingen die u op Google Review vindt van HYPER "tevreden" en "ontevreden" klanten. Dus neem niet zomaar aan wat ze zeggen!

Immo Schepens
4.4
Gebaseerd op 30 beoordelingen
powered by Google
Marc VervaetMarc Vervaet
17:25 28 Apr 23
Een echte aanrader!!
Tamara CattoorTamara Cattoor
04:55 26 Apr 23
Top immo kantoor ! Perfecte service zowel in verhuur en verkoop altijd met de glimlach en vol passie .
YANNICK VAN HERZEELEYANNICK VAN HERZEELE
10:10 24 Apr 23
Zeer vriendelijk onthaal. Uiterst professionele aanpak.
Kevin BodeKevin Bode
19:02 22 Apr 23
Heel tevreden van de samenwerking voor de aankoop van ons huis! Vriendelijke mensen en een vlotte afwerking van alle papieren. 👍
Roger DewitRoger Dewit
19:08 22 Jul 22
Uiterst vriendelijke mensen
V DV D
13:51 20 Dec 19
Professionele aanpak in het verhuren van ons huis.Ze maken alle papieren, contracten in orde tot in de puntjes.Vriendelijke onthaal gratis erbij.Kan alleen maar aanraden wie wil (ver)kopen of (ver)huren.
patrick baertsoenpatrick baertsoen
20:00 13 Sep 16
De service bij Immo Schepens behoort tot de top van de immokantoren van onze kust.Veel collega's van hen zouden er een voorbeeld aan kunnen nemen.Steeds vriendelijk, niets is hen teveel, zeer goed op de hoogte van de wetgeving en de verhuurwet.Zowel de 2 zaakvoerders als het personeel zijn top in hun job.Een echte aanrader !
js_loader

IMMO Olivier Schepens is een gerenommeerd vastgoedbedrijf gevestigd in De Haan. Ze bieden een breed scala aan vastgoeddiensten, waaronder ook syndicusdiensten, om aan de behoeften van hun klanten te voldoen.

Als ervaren syndicus zorgt IMMO Olivier Schepens voor het professionele beheer van mede-eigendommen. Ze begrijpen het belang van een goed georganiseerde en harmonieuze leefomgeving voor alle mede-eigenaars. Hun doel is om een vlotte werking van de mede-eigendom te waarborgen en ervoor te zorgen dat alle gemeenschappelijke delen efficiënt worden beheerd.

De syndicusdiensten van IMMO Olivier Schepens omvatten verschillende taken, zoals het opstellen van de begroting, het innen en beheren van de gemeenschappelijke kosten, het organiseren van algemene vergaderingen en het naleven van de wettelijke vereisten. Ze streven ernaar om alle administratieve taken nauwkeurig en tijdig uit te voeren.

IMMO Olivier Schepens onderscheidt zich door hun professionele aanpak en persoonlijke benadering. Ze begrijpen dat elke mede-eigendom uniek is en passen hun diensten aan op basis van de specifieke behoeften van elke mede-eigendom. Ze hechten veel belang aan transparante communicatie en staan altijd klaar om vragen en zorgen van mede-eigenaars te beantwoorden.

Met hun uitgebreide kennis van syndicusbeheer en jarenlange ervaring in de vastgoedsector is IMMO Olivier Schepens een betrouwbare partner voor het beheer van uw mede-eigendom in De Haan. Ze streven naar langdurige samenwerkingen en hechten waarde aan het opbouwen van sterke relaties met hun klanten.

Contacteer IMMO OLIVIER SCHEPENS