IMMO NEW SCHMITZ

newschmitz-logo

Contact

IMMO NEW SCHMITZ
Zeedijk-Knokke 488
8300 Knokke-Heist
Tel.: 050/60.50.00

Klantbeoordelingen over IMMO NEW SCHMITZ

SyndicusKiezen voorzichtigheid !

Heel vaak komen de beoordelingen die u op Google Review vindt van HYPER "tevreden" en "ontevreden" klanten. Dus neem niet zomaar aan wat ze zeggen!

Immo New Schmitz
3.9
Gebaseerd op 26 beoordelingen
powered by Google
Rene AnnaertRene Annaert
10:15 19 Jul 22
Dank aan Cathy en haar team voor de meer dan 20 jaar perfecte service als syndicus, makelaar in verkoop en verhuur en samenwerking tijdens de verbouwingen.
Lando AckermanLando Ackerman
17:36 18 Jul 22
Zeer goede ervaring met dit verhuurkantoor. Ze maken volledig waar wat ze beloven! Ik heb last-minute mijn appartement bij hen in seizoensverhuur gebracht en ze hebben dit nog voor de volledige zomer kunnen verhuren! Toppers in hun vak!
ingrid maertensingrid maertens
14:59 18 Jul 22
Top immo kantoor in knokke!!Vriendelijk, behulpzaam & correcte service.We zijn tevreden klanten👍👍
peter onghenapeter onghena
07:52 11 Apr 20
Sinds de 3 jaar lange ervaring met dit klantvriendelijk kantoor ben ik nog nooit teleurgesteld geweest. Geen enkel advies of hulpvaardige daad is teveel ook niet tijdens ons verblijf. Straigth to the point attitude maar correct ook nu met de afhandeling van de annulatie in het coronatijdperk". Een eerlijke en correct aanvaardbare afhandeling van de case.Jullie zijn en blijven onze favoriet.
Pierre-Alexis léonardPierre-Alexis léonard
09:15 10 Nov 19
Pas op voor de huurprijzen die door dit bureau worden vermeld!De getoonde prijzen komen niet overeen met wat u daadwerkelijk betaalt. Vaste kosten worden u immers aangerekend, waarvan het bedrag niet is opgenomen in uw contract of in de algemene voorwaarden.Deze kosten worden automatisch afgetrokken van uw aanbetaling en als u het niet eens bent met de algemene voorwaarden, dan zeggen ze gewoon dat alles is opgenomen in de algemene voorwaarden; dat is niet waar!Deze praktijk is natuurlijk illegaal en misleidend voor de consument, maar het agentschap wilde zijn standpunt niet veranderen!Kortom, we zullen geen gebruik meer maken van dit agentschap.Méfiez-vous des prix de location affichés par cette agence !Les prix affichés ne correspondent pas à ce que vous payez en réalité. En effet, des frais forfaitaires vous sont imputés dont le montant n’est pas repris dans votre contrat ni dans les conditions générales.Ces frais sont automatiquement prélevés sur votre caution et lorsque vous contestez, ils se contentent de dire que tout était repris dans le conditions générales ; ce qui n’est pas vrai !Cette pratique est bien entendue illégale et trompe le consommateur mais l’agence n’a pas voulu revoir sa position !Bref, nous ne ferons plus appel à cette agence.
js_loader

IMMO NEW SCHMITZ – Uw Betrouwbare Syndicus in Knokke-Heist

Ontdek de professionele diensten van IMMO NEW SCHMITZ, dé toonaangevende syndicus in Knokke-Heist. Met een gevestigde reputatie in de vastgoedsector, biedt IMMO NEW SCHMITZ een breed scala aan hoogwaardige diensten voor uw residentiële of commerciële gebouwen.

Als ervaren syndicus begrijpt IMMO NEW SCHMITZ de unieke behoeften van elke klant en streeft ernaar om optimale oplossingen te bieden voor het beheer en onderhoud van uw vastgoed. Met een team van deskundige professionals staat IMMO NEW SCHMITZ garant voor een vlekkeloze werking en gemoedsrust voor zowel eigenaars als bewoners.

Wat maakt IMMO NEW SCHMITZ anders? Hun aanpak is gebaseerd op transparantie, efficiëntie en klantgerichtheid. Ze streven naar open communicatie en werken nauw samen met eigenaars om te zorgen voor een effectief beheer van gemeenschappelijke ruimtes, financiën en administratie.

De diensten van IMMO NEW SCHMITZ omvatten onder andere:

  • Gemeenschappelijk beheer: IMMO NEW SCHMITZ neemt de verantwoordelijkheid voor het dagelijkse beheer van uw gebouw. Ze coördineren onderhoudswerkzaamheden, zorgen voor een efficiënte boekhouding en behandelen alle administratieve taken.
  • Technisch onderhoud: IMMO NEW SCHMITZ staat in voor het regelmatige onderhoud van uw gebouw en coördineert herstellingen indien nodig. Ze werken samen met betrouwbare leveranciers en zorgen voor een tijdige uitvoering van alle noodzakelijke werkzaamheden.
  • Financieel beheer: IMMO NEW SCHMITZ houdt toezicht op de financiën van uw gebouw, inclusief het innen van gemeenschappelijke kosten en het opstellen van een transparant budget. Ze zorgen ervoor dat de financiële aspecten van uw vastgoed op een professionele en betrouwbare manier worden afgehandeld.
  • Juridisch advies: IMMO NEW SCHMITZ biedt ook juridisch advies en bijstand bij geschillen of juridische kwesties met betrekking tot uw gebouw. Ze hebben een grondige kennis van de lokale wetgeving en kunnen u helpen bij het nemen van de juiste beslissingen.

Met IMMO NEW SCHMITZ als uw syndicus kunt u rekenen op een georganiseerde en efficiënte aanpak van vastgoedbeheer. Ze streven ernaar om de waarde van uw eigendom te behouden en een aangename leefomgeving te creëren voor alle bewoners.

Neem vandaag nog contact op met IMMO NEW SCHMITZ en ontdek hoe zij uw vastgoedbeheer naar een hoger niveau kunnen tillen. Vertrouw op hun expertise en geniet van gemoedsrust in het beheer van uw gebouw.