IMMO BME

immobme-logo

Contact

IMMO BME
Rue de Bruxelles 296
1480 Tubeke
Tel.: 02/355.02.79

Klantbeoordelingen over IMMO BME

SyndicusKiezen voorzichtigheid !

Heel vaak komen de beoordelingen die u op Google Review vindt van HYPER "tevreden" en "ontevreden" klanten. Dus neem niet zomaar aan wat ze zeggen!

Immo Bme
2.9
Gebaseerd op 17 beoordelingen
powered by Google
Marlene DEDONCKERMarlene DEDONCKER
09:06 05 May 22
Laurent MinuzziLaurent Minuzzi
16:59 09 Nov 21
Een van de meest professionele en responsieve makelaarskantoren die ik in meer dan 10 jaar huren heb gekend
michael vanderstraetenmichael vanderstraeten
14:37 11 Oct 20
Steve DebusscherSteve Debusscher
23:37 19 Sep 20
De dame, Madame Januth, lijkt misschien hard of koud, maar ze is een fluwelen handschoen in een ijzeren vuist. Zij is een zakenvrouw die uw woning tegen de beste marktprijs weet te verkopen. Het personeel is vriendelijk en aardig.Als gebouwbeheerder ken ik ze niet, dus ik kan er niet over oordelen. Aarzel niet om bureaus met elkaar te vergelijken en kijk welk gevoel je bij hen hebt. Good luck !!!!
Jonathan YsabeauxJonathan Ysabeaux
14:50 19 Feb 20
Laurent HaeckLaurent Haeck
08:00 03 Jul 19
Als makelaar: respect voor planningen, gewaardeerde flexibiliteit en goede verkoopvaardigheden. Vanaf het moment dat het bod is getekend en er geen weg meer terug is, KLAAR. Hun administratieve traagheid zorgde er bijna voor dat we een wettelijke deadline overschreden en 5-10% van de aanbetaling verloren. Gelukkig is onze notaris (op onze kosten betaald) een echte pitbull en gaf hij niet op. Het vertrouwen brak op dit moment al.Als condominiumbeheerder (trustee): daar is de top. Ongeveer 20.000,00 EUR / jaar voor het eenvoudige administratieve beheer van een gebouw, weliswaar vrij groot, is duur. En nogmaals, als het werk gedaan was en de deadlines werden gerespecteerd, waarom niet, maar hun incompetentie nam het over. Deze incompetentie had zelfs gevaarlijk kunnen uitpakken. Immo BME had namelijk niet de juiste verzekering afgesloten voor de gemeenschappelijke ruimten (gebouw onbewoond verklaard). De waakzaamheid van een mede-eigenaar maakte het mogelijk om ons weer op orde te krijgen maar voor deze prijs is het toch gek dat het werk niet gedaan is.Daarnaast is er passief-agressieve communicatie, maakt me niet uit en soms te kwader trouw.Absoluut te vermijden, zoals al veel flats in Tubize en omgeving hebben gedaan.
Emma SchmittEmma Schmitt
19:47 24 Jun 19
Onmiskenbaar gebrek aan professionaliteit met betrekking tot de rol van trustee. Vluchten!
Martine DryversMartine Dryvers
17:20 08 Apr 19
De makelaar annuleert zonder waarschuwing een afspraak om een ​​huis te bezoeken; afspraak, echter 3 dagen eerder bevestigd door potentiële kopers en die ook vrij hadden genomen. Reden: potentiële kopers hebben volgens hem niet de middelen om te kopen!!! We zullen alles gehoord hebben!!
js_loader

Welkom in de wereld van het vastgoedbeheer van IMMO BME, gevestigd in Tubeke. IMMO BME is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het professioneel beheer van appartementsgebouwen en biedt volledige oplossingen op maat van de specifieke behoeften van elke gemeenschap.

Als betrouwbare partner onderscheidt IMMO BME zich door haar diepgaande expertise in het beheer en de administratie van appartementsgebouwen. Door een persoonlijke aanpak en een streven naar uitmuntendheid streeft IMMO BME ernaar om diensten van de hoogste kwaliteit aan te bieden en zo de tevredenheid van de eigenaars en de opwaardering van hun vermogen te garanderen.

IMMO BME zorgt voor alle administratieve, financiële en technische taken met betrekking tot het beheer van mede-eigendommen. Hun ervaren team staat in voor het houden van algemene vergaderingen, het opstellen van notulen, het beheer van budgetten en de boekhouding, alsook de strikte opvolging van reglementen en wettelijke verplichtingen.

IMMO BME maakt er een erezaak van om een vlotte en transparante communicatie met de mede-eigenaars te onderhouden. Hun toegewijde team is beschikbaar om vragen te beantwoorden, verzoeken te behandelen en deskundig advies te geven om eventuele problemen op te lossen. IMMO BME moedigt een open en constructieve dialoog aan en bevordert zo een harmonieuze samenwerking binnen de gemeenschap.

Op het vlak van technisch beheer zorgt IMMO BME ervoor dat de gebouwen optimaal worden onderhouden. Zij zien toe op de regelmatige onderhoudswerkzaamheden, coördineren de nodige herstellingen en verzekeren de kwaliteit van de diensten via hun netwerk van betrouwbare leveranciers. IMMO BME zorgt voor de gemoedsrust van de mede-eigenaars door ervoor te zorgen dat technische problemen op een efficiënte en professionele manier worden opgelost.

IMMO BME biedt de mede-eigenaars een gebruiksvriendelijk en veilig online platform, zodat ze gemakkelijk toegang hebben tot relevante informatie over hun gebouw, belangrijke documenten, financiële rapporten en vergaderroosters. Deze intuïtieve interface vergemakkelijkt de samenwerking tussen de syndicus en de mede-eigenaars, wat de transparantie en communicatie ten goede komt.

Contacteer IMMO BME