EASYSYNDIC

Easy Syndic is dé referentie bij uitstek voor kleine mede-eigendommen en biedt overzichtelijke en voordelige tarieven die aangepast zijn aan de grootte van uw gebouw en aan uw behoeften.

easysyndic-logo

Contact

EASYSYNDIC
Avenue Louise 251
1050 Elsene
Tel.: 09/396.70.46

Klantbeoordelingen over EASYSYNDIC

SyndicusKiezen voorzichtigheid !

Heel vaak komen de beoordelingen die u op Google Review vindt van HYPER "tevreden" en "ontevreden" klanten. Dus neem niet zomaar aan wat ze zeggen!

Uw Rentmeester Rencura Brussel
2.7
Gebaseerd op 19 beoordelingen
powered by Google
Florian VernaFlorian Verna
12:32 19 May 23
Onmogelijk om contact op te nemen met de manager van mijn appartement en deze beantwoordt geen van mijn meerdere e-mails. Hieronder wordt alles gezegd over de meer dan middelmatige kwaliteit van de service die dit bedrijf biedt (PS: mijn storting is ondanks meerdere herinneringen nog steeds geblokkeerd sinds september 2022)Update voor de maand mei 2023, aanbetaling nog steeds geblokkeerd omdat het vrijgavedocument (uiteindelijk in april gestart na dreiging van aanmaning) twee keer is afgewezen door Korfine. Rencura, voorheen OP niet in staat om een ​​basisdocument in te vullen, dat zegt genoeg.Vermijden...
Cheima rachCheima rach
21:51 16 May 23
Mijn oude appartement werd beheerd door dit bureau. Ik wacht al 6 maanden op de terugbetaling van mijn huurwaarborg !!!!!! Geen professionaliteit! Als ik de agent aan de lijn bel, barst de omgeving van het werk! Kinderen horen schreeuwen tijdens ons gesprek (waarschijnlijk bij telewerk)Ze luistert niet eens naar wat ik zeg en antwoordt met een automatisch antwoord "stuur me de e-mail van de expert en ik zal voor je dossier zorgen" Ik heb het 4 keer verzonden, ze nam nooit de leiding over mijn dossier!! Echt vluchten het zijn dieven !!!!!!
Miguel BatistaMiguel Batista
08:42 28 Apr 23
1 start geven omdat ik geen 0 kan geven.Ongelooflijk hoe ze nooit iets beantwoorden of oplossen, ze vragen alleen of er geld ontbreekt, daarvoor werken ze... Zelfde als OP (moederbedrijf), check hun reviews en je zult het begrijpen.Ik heb 5 jaar een appartement bij hen gehuurd en ik kan zeggen dat dit echt iets is dat ik nog nooit eerder heb gezien. Het niveau van incompetentie is niet van deze wereld.Ik probeer al meer dan 2 jaar mijn gaswaarden etc. te krijgen. Ik heb meerdere brieven, mails, telefoontjes, aangetekende brieven en niets gestuurd.Nu heb ik hun gebouw/appartement verlaten, vanwege zoveel strijd, en geen antwoorden gedurende 2 maanden om de locatiegarantie te krijgen... Ze doen echt hun best om je geld te houden met een benadering van niet antwoorden of om je geven.
fatima sanaouifatima sanaoui
20:12 20 Apr 23
Vluchten ! Rampzalig bestuur! Ik wacht al 5 maanden tot mijn casemanager contact met me opneemt, een zekere Joyce Symens, ik heb 3 keer per dag berichten achtergelaten zonder antwoord, zonder teruggebeld te worden. Nee serieus! Beschaamd !
Nicho LasNicho Las
12:02 08 Apr 23
Ik huur een appartement van hen. De mensen van dit bedrijf werken ook bij OP (kantoorhouder. Check ook de reviews van dit bedrijf! De moeite waard).Per mail krijg je nooit antwoord, als ze de telefoon opnemen is degene die je wilt spreken altijd bezet. Problemen krijg je nooit opgelost.Doe jezelf een plezier, koop geen appartement waar een van deze bedrijven de leiding heeft! Huur geen appartement via hen, zij zullen er alles aan doen om uw borg te behouden.Zelfs eigenaren (buren van mijn appt) klagen over dezelfde problemen.Ten koste van alles vermijden.
Fadime BabacanFadime Babacan
14:10 28 Feb 23
Ik was huurder en het was Rencura die het beheer van ons appartement op zich nam. Gedurende de looptijd van het contract voldeden ze perfect aan onze verwachtingen, zowel wat betreft de uit te voeren werken als het oplossen van problemen. Een grote dankjewel in het bijzonder aan de heer Waqass die tot de laatste dag aanwezig was en ons tijdens het afsluiten van het huurcontract op alle punten wist gerust te stellen. Top van de top!
Fiona DhondtFiona Dhondt
11:39 06 Apr 22
Zeer tevreden over de samenwerking met Mehmood Waqass binnen Rencura. Vlotte en duidelijke communicatie, ruimte voor vragen en duidelijke afspraken.
js_loader

Het verhaal van Easy Syndic

Easy Syndic werd in 2015 gelanceerd door Thomas Van De Moortel en Miguel Lamarche. Hun onderneming ontstond uit de wens om tegemoet te komen aan de behoeften van de mede-eigenaars van kleine gebouwen.

Easy Syndic beheert momenteel meer dan 1.300 mede-eigendommen en groeit nog steeds. Easy Syndic is gespecialiseerd in het beheer van kleine mede-eigendommen met maximaal 9 kavels. Zij bieden een totaalpakket van verschillende diensten zodat u van de beste prijzen kunt profiteren in combinatie met een professionele service.

Welke diensten worden bij Easy Syndic aangeboden?

Oprichting van een mede-eigendom

Easy Syndic staat u bij in de overname of oprichting van uw mede-eigendom.

 • Uitvoering van een volledige audit van het gebouw
 • Opstellen van contracten
 • Openen van een bankrekening
 • Organisatie van de eerste Algemene Vergadering,…

Beheer van de mede-eigendom

Easy Syndic zorgt voor de boekhouding en het administratief beheer van uw mede-eigendom.

 • Duidelijke en transparante boekhouding
 • Jaarlijkse algemene vergaderingen
 • Verzekeringscontracten op maat en op basis van de audit van het gebouw,…

Gespecialiseerde dienstverlening

Naast het dagelijkse beheer van uw flatgebouw, biedt Easy Syndic ook gespecialiseerde diensten, zoals het beheer van werkzaamheden of de technische opvolging ervan. Op basis van een duidelijke tarievenlijst kunnen aanvullende diensten aan het basiscontract worden toegevoegd.

Interface

Easy Syndic heeft een krachtige en veilige interface ontwikkeld. Deze interface is voor elke mede-eigenaar toegankelijk en geeft op elk moment online toegang tot uw gegevens over de mede-eigendom.

Beschikbare professionelen

Easy Syndic beschikt over een professioneel administratief, boekhoudkundig en technisch team dat van maandag tot vrijdag ter beschikking staat, tussen 9 en 18 uur. Er is ook een noodnummer beschikbaar voor professionele hulp. Dit nummer is 24/7 bereikbaar.

Syndic Yourself

In veel kleine gebouwen is het een mede-eigenaar die de rol van syndicus op zich neemt, omdat een professionele syndicus vaak te duur is.

Easy Syndic heeft daarom gedacht aan de oprichting van een bijstandsdienst voor vrijwillige syndici. Syndic Yourself biedt dus gespecialiseerde diensten om een vrijwillige syndicus te ontlasten van sommige taken waarvan hij de omvang of de moeilijkheidsgraad niet heeft kunnen inschatten.

Deze diensten kunnen bijvoorbeeld bestaan uit het beheren van de boekhouding, betalingsherinneringen of het organiseren van uw algemene vergaderingen.

Hun garanties

 • Duidelijke en transparante tarieven die aangepast zijn voor kleine mede-eigendommen
 • Een professioneel en beschikbaar team
 • Een professionele syndicus die onderworpen is aan dezelfde wetten en regels als andere syndici
 • Een gespecialiseerde dienst die enkel bestemd is voor kleine mede-eigendommen
 • Online toegang tot een interface voor het beheer van uw mede-eigendom

Hun kantoren

Er bestaan momenteel 5 kantoren die zich in Brussel en Waals-Brabant bevinden (Wallonië, Antwerpen, Brussel, Gent, Hasselt).

De tarieven van Easy Syndic

Easy Syndic biedt tarieven die beginnen vanaf € 8 per maand en per flat. De gemiddelde prijs voor een gebouw met 3 appartementen is € 19,60 per maand, terwijl de gemiddelde prijs € 8,98 zal zijn in een flatgebouw met 9 appartementen. De kosten die verbonden zijn aan de overdracht van de syndicus bedragen ongeveer €1000. . Daarmee zijn een groot deel van de taken in verband met de overname van de mede-eigendom gedekt.

Contacteer EASYSYNDIC