DE SYNDIC

De Syndic werd opgericht in maart 2010 en is gespecialiseerd in het professioneel beheer van appartementsgebouwen.

syndic-logo

Contact

DE SYNDIC
Hendrik Brugmansstraat 2
8000 Brugge
Tel.: 059/30.11.14

Klantbeoordelingen over DE SYNDIC

SyndicusKiezen voorzichtigheid !

Heel vaak komen de beoordelingen die u op Google Review vindt van HYPER "tevreden" en "ontevreden" klanten. Dus neem niet zomaar aan wat ze zeggen!

Dewaele - Syndicus Brugge
4.8
Gebaseerd op 21 beoordelingen
powered by Google
We werken regelmatig in opdracht van deze Syndicus en ondervinden dat ze zich enorm inzetten voor de eigenaars van de gebouwen die ze beheren. Ze communiceren vlot en zijn heel toegankelijk. Heel aangename partner!
Willy VerstraeteWilly Verstraete
10:33 22 Apr 22
Starten in een nieuwe woonsite geeft steeds problemen : met Jens Demanet en het team van " De Syndic " zijn we bezig om die stuk voor stuk op te lossen ! Zeer tevreden over de samenwerking in deze ! Dankbaar voor de manier waarop !
philip mortierphilip mortier
13:12 13 Apr 22
Werk sinds bijna drie jaar met de Syndic, Jens Demanet. Schitterende organisatie, kort op de bal, luisterend oor, adequate ‘problemsolving’, sterk in communicatie, behulpzaam en vooral zeer klantgericht en empatisch. Heeft zeker ook de juiste connecties in de materie. Kortom, absolute aanrader, ook naar prijs-kwaliteit.. philip mortier, voorzitter VME , project 7Langerei, Brugge
Geert De WitteGeert De Witte
19:01 10 Apr 22
Heel tevreden over de werking van de Syndic. Zowel grote als kleine problemen krijgen de nodige opvolging. Regelmatig is er een briefing van de vordering van de oplossing. Een pluim voor Jens Demanet!
filip demetsfilip demets
09:48 09 Apr 22
De Syndic is betrouwbaar , eerlijk en transparant in zijn communicatie , Jens Demanet is de perfecte persoon om tijdens de vergaderingen van mede-eigenaars alles in goede banen te leiden .
js_loader

Wie is De Syndic en wat heeft hij te bieden?

De Syndic, ontstaan uit de alliantie van de vastgoedgroepen Dewaele en Leliaert Beheer, is een professionele syndicus die u helpt bij het administratief, technisch en financieel beheer van uw mede-eigendom.

De directeur van De Syndic, Stefaan Leliaert, won in 2015 de prijs van Property Developer of the Year. Vervolgens werd hij in 2016 verkozen tot voorzitter van het BIV (Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars).

Hoewel de Groep Dewaele eigenaars oplossingen biedt om hun eigendom zelf te verkopen, is hij van mening dat het beheer van een gebouw in handen moet zijn van een professionele syndicus.
De Syndic is weliswaar opgericht in de vorm van een vennootschap, maar verklaart zich volledig onafhankelijk in zijn functioneren, waarbij het er vooral om gaat de belangen van de mede-eigenaren te beschermen.

De Syndic beweert een snelle service te bieden, die 7 dagen per week en 24 uur per dag beschikbaar is.
Passie, engagement, betrouwbaarheid en professionalisme zijn de 4 fundamentele waarden van dit beroepssyndicaat.

De aangeboden diensten:

Technisch beheer

Het technisch beheer van een gebouw is van essentieel belang voor alle bewoners en mede-eigenaars. De Syndic legt sterk de nadruk op technische ondersteuning om kwaliteitsdiensten aan te bieden.
Daarom heeft zij een storingsdienst opgericht: bij kleine technische problemen komt hun klusjesman de werkzaamheden in eigen beheer uitvoeren, zodat zij sneller kunnen reageren en de mede-eigenaars geld kunnen besparen. Als er grote werkzaamheden nodig zijn, zullen zij uiteraard beroep doen op geschikte gespecialiseerde bedrijven.

De Syndic besteedt bijzondere aandacht aan zaken als waterinfiltratie, centrale verwarming, elektrische installaties, liften en vele andere.

De Syndic kan, in het kader van zijn expertise, ook voorstellen doen, de nodige inspecties uitvoeren en initiatieven nemen ten aanzien van de mede-eigenaars en de raad van de mede-eigendom om de mede-eigendom in een ideale staat te brengen en te houden.

Financieel beheer

Het financieel beheer van een gebouw kan complex zijn. De Syndic neemt deze taak op een professionele manier op zich.
Zij zorgen onder meer voor een duidelijke en correcte boekhouding en de betaling van de rekeningen. De Syndic biedt ook diensten aan zoals het opstellen van balansen of het maken van begrotingsvergelijkingen.

Administratief beheer

De administratieve ondersteuning van De Syndic omvat talrijke taken zoals het verstrekken van de vereiste certificaten, het opstellen en verzenden van de notulen en het opstellen van contracten met leveranciers en aannemers.

 

Hun agentschappen – Contact

De Syndic telt nu 7 filialen in België, waarvan 6 in Vlaanderen en 1 in Brussel.

Kantoor Adres Tel
Brussel Tour & Taxis – Havenlaan 86/c, brievenbus 106c – 1000 Bruxelles 02 280 68 68
Bruggue Hendrik Brugmansstraat 2/0001 – 8000 Bruggue 078 051 050
Dendermonde Ridderstraat 5 – 9200 Dendermonde 052 22 25 22
De Panne Dynastielaan 34b – 8660 De Panne 058 41 07 41
Gent Kortrijksesteenweg 1121 / 0003 – 9051 Gent 09 282 88 88
Kortrijk Sint-Jorisstraat 21/0101 – 8500 Kortrijk 256 25 22 29
Oostende Euphrosina Beernaertstraat 104/00.01 – 8400 Oostende 059 30 11 14

 

Contacteer DE SYNDIC