DE ROTONDE

immo-latelier-logo

Contact

DE ROTONDE
Kartuizersstraat 23
8310 Brugge
Tel.: 059/30.54.60

Klantbeoordelingen over DE ROTONDE

SyndicusKiezen voorzichtigheid !

Heel vaak komen de beoordelingen die u op Google Review vindt van HYPER "tevreden" en "ontevreden" klanten. Dus neem niet zomaar aan wat ze zeggen!

De Rotonde
0.0
Gebaseerd op 0 beoordelingen
powered by Google
js_loader

DE ROTONDE is een gerenommeerd vastgoedbedrijf gevestigd in Brugge en is gespecialiseerd in vastgoedbeheer en -diensten. Ze bieden een breed scala aan diensten, waaronder professioneel syndicbeheer. Met hun expertise en toewijding streven ze ernaar om mede-eigendommen efficiënt en vakkundig te beheren.

Als syndicus zorgt DE ROTONDE voor het volledige beheer van mede-eigendommen in Brugge en de omgeving. Ze begrijpen dat het beheer van een mede-eigendom een complexe taak is en vereist een diepgaande kennis van wetgeving en een proactieve aanpak.

Op administratief vlak neemt DE ROTONDE de verantwoordelijkheid voor het nauwkeurige beheer van de administratie van de mede-eigendom. Ze zorgen voor een vlotte afhandeling van vergaderverslagen, correspondentie en juridische documenten. Daarnaast zorgen ze voor transparante communicatie met de mede-eigenaars en staan ze altijd klaar om vragen te beantwoorden en advies te geven.

DE ROTONDE biedt ook technisch beheer van het gebouw. Ze werken samen met betrouwbare professionals om onderhoud, herstellingen en renovatiewerkzaamheden efficiënt te coördineren. Ze streven naar een optimale staat van het vastgoed en zorgen voor een veilige en comfortabele woonomgeving voor de mede-eigenaars.

Op financieel gebied zorgt DE ROTONDE voor een transparante en correcte financiële administratie van de mede-eigendom. Ze beheren de gemeenschappelijke kosten, stellen een begroting op en zorgen voor een tijdige inning en verdeling van de kosten onder de mede-eigenaars. Ze streven naar een evenwichtige financiële situatie en behartigen de belangen van de mede-eigenaars.

DE ROTONDE hecht veel belang aan open communicatie en een goede samenwerking met de mede-eigenaars. Ze organiseren regelmatig algemene vergaderingen waarin mede-eigenaars kunnen participeren, hun stem kunnen laten horen en beslissingen kunnen nemen over het beheer van het gebouw. Ze staan bekend om hun professionele en klantgerichte aanpak en streven naar tevredenheid van alle betrokken partijen.

Als u op zoek bent naar een betrouwbare syndicus in Brugge, kunt u vertrouwen op de expertise en ervaring van DE ROTONDE. Neem contact met hen op voor meer informatie over hun syndicbeheer en ontdek hoe ze kunnen bijdragen aan een efficiënt en transparant beheer van uw mede-eigendom.

Contacteer DE ROTONDE