BAVAT

du-coq-logo

Contact

BAVAT
Koninklijke Baan 32
8420 De Haan
Tel.: 059/25.52.00

Klantbeoordelingen over BAVAT

SyndicusKiezen voorzichtigheid !

Heel vaak komen de beoordelingen die u op Google Review vindt van HYPER "tevreden" en "ontevreden" klanten. Dus neem niet zomaar aan wat ze zeggen!

We hebben op dit moment geen klantenbeoordelingen

BAVAT is een vastgoedkantoor gevestigd in De Haan dat zich richt op de verkoop, verhuur en beheer van vastgoed in de kuststreek. Naast deze diensten biedt BAVAT ook syndic-beheer aan, waarmee ze de verantwoordelijkheid nemen voor het beheer van mede-eigendommen en het onderhoud van de gemeenschappelijke delen van het gebouw.

Het syndic-beheer omvat een breed scala aan diensten, waaronder financieel beheer, administratief beheer en technisch beheer. BAVAT zorgt voor een professionele en transparante aanpak in al deze aspecten. Zo zorgen ze voor een correcte opmaak en opvolging van de jaarlijkse begrotingen en afrekeningen, het tijdig innen van de bijdragen en het uitvoeren van betalingen aan de leveranciers. Daarnaast staan ze in voor het naleven van de wettelijke verplichtingen en het organiseren van de algemene vergadering.

Op technisch vlak zorgt BAVAT voor het opvolgen van de onderhouds- en herstellingswerken aan de gemeenschappelijke delen van het gebouw, het opvolgen van de interventies en herstellingen, en het organiseren van de nodige keuringen. Ook het opmaken en opvolgen van de planning van de periodieke onderhoudswerken en de controle van de uitvoering van deze werken behoort tot de taken van BAVAT.

Dankzij hun jarenlange ervaring en expertise in de vastgoedsector, kan BAVAT de mede-eigenaars van het gebouw bijstaan bij alle aspecten van het beheer van de mede-eigendom. Ze zorgen voor een transparante en efficiënte werkwijze, waarbij ze steeds streven naar een goede relatie met alle mede-eigenaars. Zo kunnen de mede-eigenaars met een gerust hart genieten van hun eigendom, wetende dat het beheer ervan in goede handen is.

Contacteer BAVAT