BALTIMO-SYNDIC

baltimo-logo

Contact

BALTIMO-SYNDIC
Rue des Fusillés 67
1490 Court-Saint-Etienne
Tel.: 02/346.59.39

Klantbeoordelingen over BALTIMO-SYNDIC

SyndicusKiezen voorzichtigheid !

Heel vaak komen de beoordelingen die u op Google Review vindt van HYPER "tevreden" en "ontevreden" klanten. Dus neem niet zomaar aan wat ze zeggen!

Baltimo-Syndic
3.2
Gebaseerd op 13 beoordelingen
powered by Google
Jay DenJay Den
14:21 27 Jul 23
narcisse ttnarcisse tt
11:23 19 Aug 22
Nauwelijks heb ik mijn scherm zojuist beschermd door een professional, zelfs geen luchtbel en zeer goed afgesteld.
Alexandre ChmiAlexandre Chmi
08:30 12 Jul 22
Huurder voor 4 jaar in een gebouw beheerd door Baltimo (Yvan)Zeer teleurgesteld over hun gebrek aan professionaliteit en hun exorbitante kosten.Ik heb 4 jaar lang 2 interventies aangevraagd wegens overlast van de deuren op de begane grond die dichtslaan en piepen (mijn kamer ligt naast de deur) zonder enige echte verandering de eerste keer dat ik iemand zag voor dit probleem en voor de 2e keer vertelden ze Ik heb op mijn plaats gezegd dat alles naar behoren werkt, het is gewoon ondraaglijk hoe ze werken.
Patrick De BlezerPatrick De Blezer
04:31 17 Feb 22
Ik ben het helemaal eens met Olivier Thomas. Ik zal toevoegen: "hooghartig persoon".Ik citeer Olivier Thomas: "Totaal manipulatieve manager, een leugenaar die alleen haar eigen financiële belangen ziet. Neemt zichzelf niet op, neemt haar verantwoordelijkheden niet en leidt alles af naar haar eigen voordeel. Management verre van transparant, kent haar dossiers niet en doet volg ze niet. Geen communicatie met zijn team. VERMIJD deze trustee, het zal uw beste keuze zijn "
Jessica AlvesJessica Alves
17:03 16 Feb 22
Eindelijk een trustee die luistert, reageert en zijn vak kent. Het voldoet aan al mijn criteria op het gebied van snelheid, competentie, ondersteuning, advies en service.
SERGE DEMARETSERGE DEMARET
18:23 08 Oct 21
Super beheerder zeer professioneelAltijd beschikbaar en zeer efficiënt om grote appartementen te beherenEcht een aanrader
Olivier ThomasOlivier Thomas
07:03 08 Dec 19
Totaal manipulatieve, liegende manager die alleen haar eigen financiële belangen ziet. Neemt niet aan, neemt geen verantwoordelijkheid en leidt alles af naar zijn eigen voordeel. Het management is verre van transparant, kent zijn dossiers niet en volgt ze niet op. Geen communicatie met zijn team. VLUCHT deze trustee, het zal je beste keuze zijn.
js_loader

Baltimo-Syndic is een Belgisch vastgoedbedrijf gevestigd in Court-Saint-Etienne, gespecialiseerd in vastgoedbeheer, verkoop en verhuur van onroerend goed. Hun syndicdiensten zijn gericht op het beheer van mede-eigendommen, waaronder appartementsgebouwen, kantoren en winkelpanden.

Als syndicus staat Baltimo-Syndic in voor de administratieve, financiële en technische aspecten van het beheer van de mede-eigendom. Ze zijn verantwoordelijk voor het opstellen en naleven van het huishoudelijk reglement, het beheren van het budget en het innen van de bijdragen van de mede-eigenaars. Daarnaast zorgen ze voor het onderhoud van de gemeenschappelijke delen en het uitvoeren van herstellingen en renovaties.

Baltimo-Syndic biedt hun klanten ook een online portaal aan waar ze toegang hebben tot hun persoonlijke gegevens en documenten met betrekking tot de mede-eigendom. Dit portaal geeft ook een overzicht van de kosten en betalingen en maakt het mogelijk om eenvoudig communiceren met de syndicus en mede-eigenaars.

Baltimo-Syndic hanteert een persoonlijke en transparante aanpak bij het beheer van hun klanten. Ze zijn toegewijd aan het leveren van kwalitatief hoogwaardige diensten en streven naar een langdurige en duurzame samenwerking met hun klanten.