Agence Verburgh

verburgh-logo

Contact

Agence Verburgh
Zeedijk 157
8370 Blankenberge
Tel.: 050/41.38.85

Klantbeoordelingen over Agence Verburgh

SyndicusKiezen voorzichtigheid !

Heel vaak komen de beoordelingen die u op Google Review vindt van HYPER "tevreden" en "ontevreden" klanten. Dus neem niet zomaar aan wat ze zeggen!

Agence Verburgh nv
3.9
Gebaseerd op 98 beoordelingen
powered by Google
Joye AnseeuwJoye Anseeuw
10:14 04 Mar 23
Vriendelijke en correcte service!
theo heymanstheo heymans
06:23 10 Nov 22
Top kantoor - de mensen werken er uiterst professioneel: bijv. Overhandiging van alle documenten op 3 manieren (ook op een stick bijv). Uniek en zeer vertrouwenscheppend!
Lutgard GansemanLutgard Ganseman
20:47 21 Oct 22
Ik ben alleen op een studio geweest.Afrekening verbruik 80 euro voor 1 week en dit terwijl ik enkel 3 douches en frigo heb verbruikt..Bedrog tot en met!!@Dus huur bij dit kantoor niet aub!!!BEDRIEGERS!!!!!!
Frida Van TilborghFrida Van Tilborgh
17:27 11 May 22
Als syndicus is deze agence meester in het geven van uitvluchten wanneer er zich een probleem stelt. Half december 2021: door brandweer triplexplaat met zandzakken ter vervanging van beschadigde dakkoepel aangebracht. Brandweer stelt dat voor de brandveiligheid van het gebouw, deze koepel snel vernieuwd moet worden. Mei 2022: na herhaaldelijk navraag te doen bij deze syndicus, is de koepel nog steeds niet gemaakt. Telkens krijgen we uitvluchten als: er zijn geen dakwerkers in West Vlaanderen ter beschikking of de dakwerker is niet te bereiken. Ik vind het zeer spijtig dat men ons telkens, op een vriendelijke manier, afscheept, zonder te helpen. De rekeningen voor zijn werk daarentegen zijn echter altijd wél tijdig!
Inge JanssensInge Janssens
17:42 07 Jul 21
Wanneer een agence de taak van syndic opneemt, verwacht je ook dat men zich hiervoor inzet wanneer er iets stuk is. Het is spijtig dat men eerst boos moet worden vooraleer men op een correcte manier communiceert over de gang van zaken en actie onderneemt.
Annie CasteleynAnnie Casteleyn
09:19 23 May 20
In maart, een week vakantie geboekt, maar door de corona, na 3 dagen moeten vertrekken. 5 dagen verloren en dan krijg je ter compensatie 5% korting op een volgend verblijf, en een afrekening van 47€ voor verbruik op nog geen 3 volle dagen. Als je uitleg vraagt krijg je nog geen antwoord. Voor mij nooit meer met dit agentschap
js_loader

Agence Verburgh is een vastgoedmakelaar die al meer dan 70 jaar actief is in Blankenberge en omstreken. Het bedrijf biedt een breed scala aan vastgoeddiensten aan, waaronder verkoop, verhuur, schattingen en beheer van onroerend goed. Naast deze diensten biedt Agence Verburgh ook syndic- en rentmeesterschapsdiensten aan.

Als syndicus is Agence Verburgh verantwoordelijk voor het beheer van gemeenschappelijke delen van gebouwen, zoals trappenhuizen, liften en technische ruimtes. Het bedrijf zorgt ervoor dat de gebouwen in goede staat verkeren en voldoen aan de wettelijke vereisten en normen. Agence Verburgh organiseert ook algemene vergaderingen en beheert de financiën van de VME (vereniging van mede-eigenaars).

Agence Verburgh streeft ernaar om een persoonlijke aanpak te bieden voor elk van zijn klanten. Het bedrijf begrijpt dat elke VME uniek is en heeft daarom aangepaste oplossingen die voldoen aan de specifieke behoeften van elke VME. Agence Verburgh hecht ook veel belang aan transparantie en open communicatie. Het bedrijf zorgt voor een duidelijk overzicht van alle uitgevoerde werken, kosten en financiële transacties.

Agence Verburgh heeft een team van ervaren professionals die de expertise en kennis hebben om te zorgen voor een efficiënt en effectief beheer van de VME’s. Het bedrijf houdt zich voortdurend op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de wetgeving en normen op het gebied van vastgoedbeheer, en past deze kennis toe om de beste service te bieden aan zijn klanten.

Kortom, als u op zoek bent naar een betrouwbare syndicus voor uw gebouw in Blankenberge en omgeving, dan is Agence Verburgh de juiste keuze. Het bedrijf biedt aangepaste oplossingen, transparantie en open communicatie, en een ervaren team van professionals om te zorgen voor een efficiënt en effectief beheer van uw VME.

Contacteer Agence Verburgh