ADB PROPERTIES

couet-logo

Contact

ADB PROPERTIES
Avenue de l' Estrée 66
1420 Eigenbrakel
Tel.: 0497/23.30.73

Klantbeoordelingen over ADB PROPERTIES

SyndicusKiezen voorzichtigheid !

Heel vaak komen de beoordelingen die u op Google Review vindt van HYPER "tevreden" en "ontevreden" klanten. Dus neem niet zomaar aan wat ze zeggen!

Couet & Associés
0.0
Gebaseerd op 0 beoordelingen
powered by Google
js_loader

ADB PROPERTIES is een gerenommeerd vastgoedbedrijf gevestigd in Eigenbrakel. Ze bieden een uitgebreid scala aan vastgoeddiensten, waaronder syndicusdiensten, om aan de behoeften van hun klanten te voldoen.

Als syndicus is ADB PROPERTIES verantwoordelijk voor het professioneel beheer van mede-eigendommen. Ze hebben een ervaren team van experts dat zorgt voor een efficiënt en transparant beheer van de gemeenschappelijke delen. Ze streven naar een vlotte werking van de mede-eigendom en hechten veel belang aan open communicatie met eigenaars en mede-eigenaars.

De syndicusdiensten van ADB PROPERTIES omvatten diverse taken, waaronder het financieel beheer van de mede-eigendom, het opstellen en opvolgen van budgetten, het innen van betalingen en het beheer van de gemeenschappelijke kosten. Ze organiseren ook de algemene vergaderingen en zorgen voor een correcte naleving van de wettelijke vereisten en regelgeving.

ADB PROPERTIES onderscheidt zich door hun klantgerichte aanpak en professionaliteit. Ze begrijpen dat elke mede-eigendom uniek is en streven ernaar om aan de specifieke behoeften en wensen van hun klanten te voldoen. Ze zijn altijd beschikbaar om vragen te beantwoorden en advies te geven op maat van de klant.

Met hun diepgaande kennis van de vastgoedmarkt en hun uitgebreide ervaring in syndicusbeheer, is ADB PROPERTIES de ideale partner voor het beheer van uw mede-eigendom in Eigenbrakel. Ze werken nauw samen met gerenommeerde leveranciers en onderhoudsbedrijven om ervoor te zorgen dat de gemeenschappelijke delen goed worden onderhouden.

Als u op zoek bent naar een betrouwbare syndicus in Eigenbrakel, kunt u vertrouwen op ADB PROPERTIES. Ze bieden een uitgebreide dienstverlening en streven naar klanttevredenheid. Neem vandaag nog contact met hen op via hun website https://couet.be/ voor meer informatie of een persoonlijk advies.

Contacteer ADB PROPERTIES