ACG INVEST

Created with GIMP

Contact

ACG INVEST
Clos Domvart 7
1332 Rixensart
Tel.: 02/653.53.53

Klantbeoordelingen over ACG INVEST

SyndicusKiezen voorzichtigheid !

Heel vaak komen de beoordelingen die u op Google Review vindt van HYPER "tevreden" en "ontevreden" klanten. Dus neem niet zomaar aan wat ze zeggen!

Acg Invest
1.0
Gebaseerd op 1 beoordelingen
powered by Google
Andrea ScaliseAndrea Scalise
10:20 23 Oct 21
Tijdens een bezichtiging van een te koop staande woning was de makelaar zeer onaangenaam, haastig. Elk antwoord op onze vragen klonk geïrriteerd en haastig.
js_loader

ACG INVEST is een onderneming gespecialiseerd in het beheer van mede-eigendom in Rixensart, België. Als professionele syndicus biedt zij een volledig en gepersonaliseerd beheer voor mede-eigendommen, met inbegrip van het administratief, technisch en financieel beheer.

Het bedrijf beschikt over een team van professionals met ervaring in vastgoed en boekhouding om een optimaal beheer van uw mede-eigendom te garanderen. Het biedt zijn klanten ook een online platform waarmee ze de status van de rekeningen, het lopende werk, de facturen en de financiële verslagen in real time kunnen volgen.

ACG INVEST streeft naar een ethisch en transparant beheer, naar de naleving van de wettelijke en reglementaire verplichtingen inzake mede-eigendom en naar een voortdurende verbetering van de kwaliteit van haar diensten in functie van de behoeften van haar klanten.

Contacteer ACG INVEST