5TH CORNER

logo-5thcorner

Contact

5TH CORNER
Rue Saint-Ghislain 53
1000 Brussel
Tel.: 02/511.00.52

Klantbeoordelingen over 5TH CORNER

SyndicusKiezen voorzichtigheid !

Heel vaak komen de beoordelingen die u op Google Review vindt van HYPER "tevreden" en "ontevreden" klanten. Dus neem niet zomaar aan wat ze zeggen!

5th Corner
3.5
Gebaseerd op 6 beoordelingen
powered by Google
Virginie GuillaumeVirginie Guillaume
11:40 02 Oct 23
Agentschap om te vermijden!Ze beweren goederen te koop te hebben om u eindelijk de tijd te laten nemen en u mogelijk huiszoekingsbevelen te laten ondertekenen voor goederen die u zelf hebt gevonden.Ik heb 8 maanden verspild aan de verkoop van een appartement.Tapijthandelaren.
chloe fuchschloe fuchs
20:32 09 Jul 23
Laurent BoschloosLaurent Boschloos
00:09 28 Oct 22
Zeer goed makelaarskantoor. Uitstekend relationeel en efficiënt. Luisteren en voldoen aan verwachtingen.
Bsl DrghBsl Drgh
15:02 01 Jul 22
Geweldig bureau! Ik raad aan.
Myriam RispensMyriam Rispens
05:05 15 Jun 22
Proactief en efficiënt! Ik raad 100% aan
Nadir BoustaniNadir Boustani
07:42 14 Apr 21
SCHAAMTE ! Ik had een afspraak met dit bureau om een ​​flat in Laken te bezoeken, niemand wordt ter plaatse voorgesteld, ik wachtte een half uur voordat ik terug naar huis ging.ECHT NIET ERNSTIG AGENTSCHAP, ZICH ONTHOUDEN !
js_loader

5TH CORNER is een vastgoedbeheerder gespecialiseerd in syndicusdiensten in Brussel. Dankzij haar solide ervaring en diepgaande expertise heeft 5TH CORNER een reputatie opgebouwd als betrouwbare partner voor een efficiënt en transparant beheer van residentiële en commerciële mede-eigendommen.

Als syndicus biedt 5TH CORNER een professionele en gepersonaliseerde aanpak om tegemoet te komen aan de specifieke behoeften van elke mede-eigendom. Het toegewijde team stelt alles in het werk om een nauwgezet administratief beheer te garanderen, zodat in elke fase van het proces rekening wordt gehouden met de belangen van de mede-eigenaars.

5TH CORNER onderscheidt zich door zijn inzet voor communicatie en transparantie. Het team organiseert regelmatig algemene vergaderingen, zodat de mede-eigenaars zich kunnen uitspreken en actief kunnen deelnemen aan het beheer van hun gebouw. Dankzij geavanceerde digitale hulpmiddelen garandeert 5TH CORNER een gemakkelijke en veilige toegang tot belangrijke informatie over de mede-eigendom.

Het bedrijf hecht veel belang aan het onderhoud van de gebouwen. 5TH CORNER implementeert effectieve procedures om ervoor te zorgen dat uw gebouw in goede staat blijft, en ziet toe op de noodzakelijke werkzaamheden met nauwgezette aandacht voor details. Het team behandelt ook claims professioneel en biedt snelle en efficiënte hulp in geval van een incident.

Als zakenpartner begrijpt 5TH CORNER hoe belangrijk het is om de waarde van uw vastgoedinvestering te maximaliseren. Met een diepgaande kennis van de lokale vastgoedmarkt biedt het team strategisch advies en oplossingen op maat om het beheer van uw gebouw te optimaliseren. Of het nu gaat om verhuur, renovatie of het toevoegen van waarde aan uw pand, 5TH CORNER implementeert effectieve strategieën om uw financiële doelen te bereiken.

Contacteer 5TH CORNER